Meciuri încinse la temperaturi scazute Sport
  • admin
  • 0 comentarii
  • 44 Vizualizări

Meciuri încinse la temperaturi scazute

Pe patinoarul artificial din parcul sportiv municipal s-au desfasurat duminica meciurile din cadrul turneului amical de hochei pe gheata pentru echipe de amatori, Mures Party. Aflata la cea de-a IV-a editie, competitia s-a bucurat de prezenta a sase echipe, incluzându-l aici si organizatoarea, echipa locala de hochei, Mures Amatori. Cu toate ca temperatura a fost destul de scazuta întreaga zi, jocurile au fost deosebit de încinse pe-alocuri, fiecare puc disputându-se cu ardoare. Spre ghinionul gazdelor masina de refacut gheata s-a defectat exact înainte de turneu, astfel încât suprafata de joc a lasat de dorit, fiind adusa într-o stare acceptabila cu niste pluguri de zapada aduse urgent de la Salubriserv.
Localnicii, desi cu mai putine posibilitati decât echipele oaspete, s-au comportat onorabil, câstigând meciul din grupa cu Avocatii din Mirecurea Ciuc, si pierzând cu Bucin Joseni, astfel încât au disputat finala mica în compania formatiei Ursii din Miercurea Ciuc. Au câstigat oaspetii cu 5-2, dar meciul a fost mult mai echilibrat decât o arata scorul, diferenta fiind facuta de portarul ciucanilor, Ervin Lajos, care a fost de-altfel ales cel mai bun portar al turneului, care a aparat si un sut de penalitate.
Rezultate: Bucin Joseni – Mures Amatori 5-1, Joseni – Avocatii Miercurea Ciuc 11-0, Mures Amatori – Avocatii 8-4, Marton Aron Sândominic – Ursii Miercurea Ciuc 0-5, Katorzsa Suseni – Sândominic 1-0, Suseni – Ursii 3-2. Jocuri de clasament, pentru locul 5: Sândominic – Avocatii 5-1, pentru locul 3: Ursii – Mures Amatori 5-2, finala: Joseni – Suseni 1-0.(V.M.)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE