Intermures si-a luat revansa Sport
  • admin
  • 0 comentarii
  • 35 Vizualizări

Intermures si-a luat revansa

11405_sport.gifEchipa de futsal Intermures Târgu-Mures a reusit sa câstige la Odorheiu Secuiesc rejucarea primei finale a campionatului national de futsal, dupa cinci ani de la eveniment.
Rejucarea finalei între echipa din localitate si Intermures a fost gândita ca un eveniment jubiliar, la meci participând aceleasi echipe, cu aceiasi jucatori care au evoluat si atunci, cu toate ca Intermures nu mai exista ca structura afiliata la Federatia Româna de Fotbal, iar unii dintre jucatori nu mai fac sport de performanta. Altii în schimb sunt activi si azi, mai mult, unii fiind chiar componenti ai primei reprezentative a României.
Ideea organizarii meciului jubiliar a avut-o Zoltan Jakab, antrenorul de atunci al echipei din Odorhei, care astazi pregateste formatia CIP Deva si este si selectionerul echipei nationale de futsal. El s-a întors pentru acest meci pe banca celor de la Odorhei, înfruntându-si mai multi elevi actuali, pentru ca din echipa mureseana au facut parte Molomfalean si Gherman, doi jucatori de nationala de la CIP Deva. Cei doi s-au regasit de altfel în cvintetul de baza al echipei muresene, alaturi de Ungur si Kacso, doi jucatori, care azi activeaza la City'us Târgu-Mures, si Fodor, ultimul retras din activitatea competitionala. În timpul partidei au mai fost folositi: Szekely, Oprea, Bota C. si Bota D.
Înainte de joc, în sala au fost proiectate imagini de la finala originala si fiesta localnicilor de dupa meci, pentru ca, dupa cu se stie, în finala "originala" echipa din Odorhei a obtinut victoria cu 2-1, dupa un meci deosebit de strâns. Acum însa s-a pus problema cu totul altfel, apararile nu au mai fost asa de strânse si s-au marcat mult mai multe goluri, asa cum îi sta bine unui joc jubiliar. În fata unei sali pline, Intermures si-a luat revansa pentru înfrângerea de acum cinci ani, câstigând cu 9-6 un meci interesant, si cu multe rasturnari de scor. Poate nici nu este de mirare, pentru ca în echipa din Odorhei doar trei jucatori joaca si azi la nivel de performata, între care doi portari, Klein (CIP Deva) si Tarcsafalvi (SC Odorhei). Golurile muresenilor au fost marcate de Molomfalean (4), Gherman (3), Kacso (1) si Bota C (1).
Întâlnirea s-a bucurat de o atmosfera placuta, toti jucatorii fiind aplaudati de spectatori la scena deschisa, iar la sfârsit primarul din Odorhei, Jeno Szasz, care este si presedintele clubului din localitate, a înmânat diplome aniversare tuturor participantilor.
Valentin MURESAN

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE