Adi Molnar, sperante pentru Eurovision Eveniment
  • admin
  • 0 comentarii
  • 51 Vizualizări

Adi Molnar, sperante pentru Eurovision

p_13_1_15.jpgScena muzicala mureseana are motive de satisfactie, prin Adi Molnar, care a reusit intr-o perioada relativa scurta de timp sa acceada catre varf, telul actual reprezentandu-l participarea la finala concursul Eurovision, ca o rampa de lansare intr-o viitoare cariera muzicala de success. Dupa castigarea concursului Fresh Star, organizat de National TV, in anul 2006, perspectivele muzicale ale lui Adi Molnar au inceput sa se intrevada la orizont. Un exemplu in aceasta privinta este si participartea recenta la preselectia pentru concursul Eurovision. Astfel, impreuna cu Norbert Kovacs, component al trupei Tabasco au hotarat  un proiect nou, fapt ce a si determinat participarea  la preselectia nationala pentru Eurovision.
Alaturi de componentul trupei Tabasco, pregateste si piesele care se vor concretizate intr-un viitor album solo, care se spera sa apara in cursul acestui an.
Preselectia nationala a avut loc initial pana in data de 15 decembrie, data pana la care trebuiau trimise piesele pentru concurs, in prima etapa, dupa care termenul s-a prelungit pana in data de 22 decembrie, datorita numarului redus de concurenti inscrisi. “Au fost sperante mari, pentru accederea in faza finala, in semnifinalele acestui concurs , sperante care s-au concretizat pe data de 8 ianuarie, cand Dan Manoliu, presedintele concursului, m-a anuntat de accederea in semnifinalele competetiei. Piesa cu care a participat la preselecte se numeste Go on, si este compusa de Norbert Kovacs, component al trupei Tabasco”, ne-a declarat Adi Molnar.
Concursul final va avea loc in trei etape, in 27 si 29 ianuarie fiind programate semnifinalele, iar pe data de 31 ianuarie va avea loc finala concursului national Eurovision. De mentionat este faptul ca Adi Molnar va participa la aceasta etapa finala a concursului acompaniat  de trupa 112,  in care activeaza ca solist vocal. Sperantele sunt mari, Adi Molnar fiind o persoana optimista, prima dorinta fiind aceea a cumpararii unei caciuli de iarna ruseasca, cu care sa ajunga la Moscova, gazda finalei din acest an a concursului Eurovision. “Sunt foarte optimist, avand in vedere ca sunt foarte multe nume noi, si nu sunt sanse mari ca cineva sa boicoteze acest concurs, atat din partea juriului cat si din partea altor factori. Am mari sperante si  cred ca am sa acced chiar in finala pe tara, printre primii”, a precizat Adi Molnar.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE