La 54 de ani Maria Precup nu regreta nimic Eveniment
  • admin
  • 0 comentarii
  • 92 Vizualizări

La 54 de ani Maria Precup nu regreta nimic

p_9_3_04.jpgPe Maria Precup, viceprimarul Reghinului, am gasit-o vineri la biroul primariei unde se consulta în probleme administrative cu Iuliu Moldovan, managerul spitalului ,,Eugen Nicoara,, si cu consilierul PD-L Dorel Cioba. Am trecut sa îi uram „La multi ani” la împlinirea celor 54 de primaveri si sa aflam cum se simte la aceasta vârsta.

Reporter: stiu ca ati împlinit o frumoasa vârsta la începutul lunii ianuarie, cum ati petrecut si cum va simtiti?
Maria Precup: Ma simt excelent, am 54 de ani si nu am nici un complex. Nu mi-e rusine cu vârsta pe care o am, nu vreau sa fiu mai tânara, nu mi-e frica ca îmbatrânesc, consider ca mi-am trait viata din plin si nu regret nimic. Îmi traiesc viata mai intens acum decât atunci când eram tânara, mi-e dramuit fiecare minut încâ nici nu mai am timp sa ma gândesc ce mi-as fi dorit sa fac daca nu faceam ceea ce fac. Chiar sunt mândra ca la 54 de ani pot sa muncesc atât de mult si cred ca ma si descurc.
Rep.: Cum a fost atmosfera de ziua dumneavoastra?
M.P.: A fost o zi impresionanta, chiar daca am fost bolnava si pentru acest lucru nu am putut pleca nici la Revelion, în tot raul exista un bine pentru ca am primit trei oferte, unde am si platit si am promis ca ajung. Dar dat fiind ca am avut o criza de fiere nici la televizor nu am putut sa urmaresc nici o emisiune, ma deranja si lumina aprinsa. A fost groaznic asa ca mi-am închis toate telefoanele am stat în pat, prietenii m-au înteles si nu s-a suparat nimeni. Asa ca Dumnezeu a rezolvat problema, eu am recuperat în zilele care au urmat, distractia. Dupa Revelion am început sa ma simt mai bine, am început sa gatesc, a venit acasa toata familia si toti cei dragi si de la începutul lunii si pâna acum mi-am tot sarbatorit ziua de nastere.
Rep.: Ati petrecut si cu colegii?
M.P.: Cu fostele colege de la RAGCL ne-am întâlnit la un gratar la un restaurant, dar la primarie nu am vrut sa se stie. Am primit foarte multe cadouri si 98 de sms-uri. Am avut multi prieteni si înainte asa ca mesajele de la persoanele pe care le primesc de ani de zile le-am salvat si felicitarile într-un loc si cele pe care le-am primit de la alte persoane doar acum de când am aceasta functie le-am salvat în alt loc, pentru ca aste sunt trecatoare.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE