“Putem sa ne mentinem pe un loc fruntas“ Sport
  • admin
  • 0 comentarii
  • 69 Vizualizări

“Putem sa ne mentinem pe un loc fruntas“

p_8_1_15.jpgLinia de fundasi a unei formatii de fotbal are de obicei in componenta jucatori experimentati. Considerati mai longevivi, fundasii trebuie sa cunoasca toate trucurile atacantilor, care trebuie sa se impuna, mai ales pe tabela de marcaj, incercand sa-i anihileze. Vi-l prezentam acum, odata cu reunirea lotului, pe unul dintre ei, un alt muresean al lotului, Alexandru Pop.

Reporter: Alex, esti targumuresean, unde ai deslusit tainele fotbalului?
Alexandru Pop: Da, sunt nascut in Targu- Mures, in 6 iunie 1985. Am inceput sa joc la fosta echipa Electromures, cu regretatul Feri bacsi, nu mai stiu din pacate celalalt nume. Apoi, am trecut la Clubul Sportiv Scolar, trecand pe la profesorii Czako si Fazakas. De aici am plecat la Cluj, la scoala lui Stefan Covaci, unde am stat un an si jumatate. Am revenit acasa, jucand putin timp la ASA, dupa care am plecat la Medias, cu antrenorul Varro, apoi la Avantul Reghin, mai intai cu Gherman, apoi cu Cigan, care este si acum antrenor acolo. De la Reghin, am revenit acasa, odata cu formarea echipei FCM.
Rep.: Esti acum jucatorul FCM-ului.
A.P.: Am deocamdata contract pe trei ani. Sper ca totul sa mearga asa cum ne dorim si sa raman acasa.
Rep.: Cum ti se pare atmosfera de acasa?
A.P.: Am fost primit bine. De altfel, ii cunosteam pe majoritatea componentilor echipei dinainte. Pe antrenorul Bodea il stiam doar ca jucator la Dinamo si ca a antrenat la Sacele. Nu l-am cunoscut personal. Cred ca in cat timp a avut la dispozitie a facut o treaba foarte buna. Suntem un colectiv unit, ne intelegem foarte bine.
Rep.: Ati avut un tur nesperat de bun. Cum vezi returul?
A.P.: Daca vom reusi in retur tot atitea puncte, cred ca putem sa ne mentinem pe un loc fruntas. Ar fi o realizare importanta sa obtinem un loc 3-4 in primul an. Daca am ocupa locul doi, nici nu stiu ce ar putea insemna pentru noi.
Rep.: Daca nu se pierdea meciul de la Alba Iulia, erati deja acolo.
A.P.: Acolo puteam obtine un punct, daca nu chiar trei. Daca inscriam gol la ocaziile avute, nu ne mai egalau.
Rep.: Cum iti vezi viitorul tau in fotbal?
A.P.: Daca ma vor tine picioarele, as putea juca inca multi ani. Am doar 25 de ani. Usor nu este, te poti usor accidenta asa incat sa fii nevoit sa renunti.
Rep.: Ai fost scos pe targa si tu in debutul meciului cu Ramnicu Valcea.
A.P.: Ionut Popa m-a sunat sa-mi ceara scuze. Nu stiu cu ce m-a lovit, am sarit la minge si m-au luat ametelile. Se vede cicatricea din frunte. O singura lovitura te poate scoate uneori definitiv din activitate.
Rep.: Cum ti se pare piblicul?
A.P.: Sincer, imi place. Vin in numar destul de mare, indiferent de vreme. Este un public frumos si avem nevoie de el.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE