Pregatiti pentru retur Sport
  • admin
  • 0 comentarii
  • 36 Vizualizări

Pregatiti pentru retur

p_8_3_02.jpgConducerea tehnica a echipei FC Municipal este neschimbata fata de tur, adica Florea Ispir – director tehnic, Cosmin Bodea – antrenor principal, Mircea Muntean – secund, Fekete Carol – antrenorul portarilor, a avut la dispozitie aproape toti componentii formatiei, exceptie facand doar mijlocasul Liviu Antal, invoit pana azi. Alaturi de fotbalistii FCM-ului se pregateste si fundasul Flavius Moldovan, care ultima oara a evoluat la Gloria Bistrita. In prezent este liber de contract si se poarta negocieri in vederea unui contract, cel putin pana in vara. De asemenea, conducerea executiva a FC Municipal, manager general, Claudiu Maior, director executiv, Horatiu Cioloboc, duce tratative pentru un imprumut pana la vara cu atacantul Tibor Moldovan, aflat sub contract cu Farul Constanta. Staff-ul FCM-ului discuta in aceste zile cu mai multi fotbalisti de prima liga, dar si din diviziile inferioare, pentru a-i coopta in lot.
Astazi, de la ora 11, este programat al doilea antrenament al iernii, dupa care, miercuri si joi, toti fotbalistii vor efectua vizita medicala.
Pana la data de 30 ianuarie, echipa va intra in cantonament la Casa de Oaspeti a Primariei, urmand a se antrena la baza proprie de la stadionul „Trans-Sil”. In acest interval, FCM va disputa o serie de partide de verificare, fiind stabilita deja o dubla (acasa-deplasare) cu Universitatea Cluj-Napoca.
Intre 4 si 18 februarie, FC Municipal va efectua al doilea stagiu de pregatire in Turcia, timp in care va sustine sase jocuri amicale, unele deja perfectate, in compania unor formatii aflate si ele in cantonament pe malul Bosforului. Raman apoi zece zile de antrenament la Targu-Mures pana la primul meci din returul seriei a doua a Ligii secunde, programat la 28 februarie, la Arad, in compania formatiei UTA.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

Recomandari





Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE