Muzica clasica la platanele din Club Avi-Cola Eveniment
  • admin
  • 0 comentarii
  • 166 Vizualizări

Muzica clasica la platanele din Club Avi-Cola

p_6403f2.jpgAvi-Cola este recunoscuta ca fiind locatia care gazduieste periodic cei mai buni DJ din tara. Astfel vineri, 9 decembrie, alaturi de DJ Dan Ene ne-am putut bucura de prezenta lui Emil Lassaria care a alimentat motoarele petrecaretilor cu o combinatie de tech-house pâna spre orele diminetii. L-am sustras pentru câteva momente din universul sau muzical pentru a “fura” câteva detalii de la el.

Reporter: Cum ai început sa mixezi?
Emil Lassaria: Am început prin anii ’96 cu o statie de radio în Târgoviste însa mirajul muzicii ma prinsese din ce în ce mai tare si astfel am decis sa fiu chiar eu cel care o face.
Rep.: Ai cochetat cu mai multe meserii sau te-ai oprit doar la muzica?
E.L.: Am avut tot felul de joburi însa majoritatea erau legate tot de muzica, am lucrat în radio, în televiziune si am avut si mici tangente cu presa scrisa, însa de fiecare data întreaga mea pasiune se canaliza tot în ceea ce creeam, în muzica. Însa nu am ezitat sa fac spoturi publicitare si chiar voci pentru buletine de stiri.
Rep.: În cariera a fost nevoie sa faci compromisuri sau te-ai remarcat doar prin munca?
E.L.: În opinia mea treaba asta cu compromisul la baieti nu prea functioneaza asa ca m-am vazut nevoit sa muncesc pe brânci si sa ma reinventez de fiecare data cînd ceva nu functiona pentru ca altfel nu rezisti în industria asta.
Rep.: Cum te simti în industria muzicii de club?
E.L.: Ma simt mai mult decât ok, adica eu sunt acolo sa-mi fac treaba si încerc ca în tot ceea ce fac sa-mi pun amprenta personala si ca sa rezist în industria asta apelez la tot felul de chestii prin care stârnesc reactii în cei care ma asculta. Astfel mi-a venit ideea sa mixez muzica clasica sau sa folosesc tot felul de instrumente inedite cum ar fi naiul.
Rep.: Esti rezident într-un club anume sau mixezi în diverse cluburi din tara?
E.L.: Am fost rezident într-un club din Târgoviste dar acum s-a desfiintat si am preferat sa mixez în diverse orase.
Rep.: Proiectul tau se numeste “Emil Lassaria”, nu te-ai gândit nici o clipa sa-l numesti “Miluk”?
E.L.: Nu, Miluk îmi zic doar apropiatii, de fapt totul a pornit de la un amic pe care îl tot auzeam la o petrecere: Miluk în jos, Miluk în sus, dar cu greu m-am prins ca este vorba de mine.
Rep.: În viitorul apropiat pregatesti ceva nou?
E.L.: Pregatesc o colaborare însa nu dezvalui înca despre cine este vorba si cam în doua luni, cred ca o sa lansez si un clip.
Rep.: Cum ti se pare Avi-Cola?
E.L.: Am mai mixat aici si mi se pare un loc foarte cochet, placut si unic prin design. Bine, de fapt eu sunt un amator de cluburi mici pentru ca în astfel de locuri vine o altfel de categorie de oameni. Si tin sa precizez ca recomand Avi-Cola tuturor celor care îmi zic ca vin în Mures, chiar e un loc unic ce merita vazut.
Rep.: Îti faci un program de mixat stabil pe care îl urmezi?
E.L.: Nu, de obicei îmi fac programul dupa cum simt oamenii si ma distrez o data cu ei.
Rep.: Ce fel de muzica mixezi?
E.L.: Pai am observat ca prinde foarte bine tech-house-ul în cluburi si merg pe stilul asta.
Rep.: O sa revii în Mures de fiecare data când o sa ai ocazia?
E.L.: Cu siguranta o sa revin cu mare placere si sper ca de fiecare data când vin sa aduc si ceva nou, ceva care sa ia oamenii dintr-un loc si sa-i duca în alt loc.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE