Catalin Hallai si Engi Andreea, sperantele de la CS Muresul Sport
  • admin
  • 0 comentarii
  • 56 Vizualizări

Catalin Hallai si Engi Andreea, sperantele de la CS Muresul

p_8_3_04.jpgLa Gala Sportului Muresean, dintre cei 12 sportivi premiati, jumatate au aprtinut Clubului Sportiv Muresul Targu-Mures. Clubul muresean este singurul care a trimis reprezentanti la Jocurile Olimpice de la Beijing. Daca inotatorul Norbert Trandafir reprezinta acum clubul bucurestean Dinamo, campionul mondial si european la kendo, Traian Rus a ramas la clubul care l-a consacrat. Alaturi de el, printre laureatii Galei s-au numarat alti doi sportivi ai sectiei de arte martiale, Papp Csaba si Matyus Ervin, ambii clasati pe locul III, la egalitate, situandu-se dupa Traian Rus, clasat al doilea. Cei trei au obtinut rezultate remarcabile pe parcursul anului 2008, reusind la Campionatele mondiale doua titluri prin Traian Rus si Papp Csaba si unul de vicecampion mondial, prin Matyus Ervin. La acestea se adauga titlurile de la Europene obtinute de acelasi Traian Rus si Matyus Ervin. ”Cand sunt obtinute titluri mondiale si europene, parca titlurile de campioni nationali detinute de cei trei parca nici nu mai au atata stralucire”, a declarat antrenorul principal al echipei, Horvath Attila.
Lotul clubului este compus din 30 de sportivi legitimati, care se pregatesc in sala de sub tribuna Stdionului Municipal. ”Deoarece facem numai sport de performanta si conditiile nu sunt dintre cele mai bune, nu se organizeaza cursuri de initiere. Pentru a ajunge la inalta performanta, este necesara o perioada de 7-8 ani de munca. Rezultate aduc de obicei 5-6 sportivi”, a adaugat antrenorul luptatorilor. Stilurile care sunt practicate sunt exclusiv de full contact, fara luptele cu arma, cele patru probe de lupta al stilului Kempo, de Semicontact, Full contact, K1 si Knock-down si stilul Kata. Artele martiale castiga tot mai mult teren in tara noastra, reusind sa convinga amatorii ca practicarea lor este o disciplina sportiva, care incepe cu cizelarea practicantilor, formand caractere.
Noile sperante ale sectiei sunt Catalin Hallai si Engi Andreea, care sunt foarte talentati si promit mult, este de parere Horvath Attila.
“Deocamdata nu putem sa aducem copii la initiere, din cauza conditiilor. Trebuie sa recunosc insa ca in ultimii ani acestea s-au imbunatatit considerabil, am primit mai mult sprijin. Cea mai mare problema e sala de antrenament, dar se va reglementa si aceasta in curand”, a incheiat antrenorul muresean.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE