Meci egal la primul test Sport
  • admin
  • 0 comentarii
  • 34 Vizualizări

Meci egal la primul test

p_9_1_28.jpgDivizionara secunda de fotbal a FC Municipal a sustinut sambata dimineata primul test din noul an, in compania unei alte reprezentante a judetului, componenta seriei a VI-a a ligii a III-a, Avantul Reghin. Partida a avut loc pe terenul de antrenament al FCM-ului, stadionul „Gaz Metan”. Rezultatul final, fara sa aiba vreo importanta pentru tehnicienii celor doua formatii, a fost unul de joc amical, scor 2-2, la pauza 1-2.
Putinii spectatori prezenti la meci au putut asista la un joc placut, cu multe faze de poarta, in ciuda starii terenului. Golurile targumuresenilor au fost inscrise de Astafei si Borz, lucru mai putin important, este opinia antrenorului Cosmin Bodea a incercat sa creeze un oarecare echilibru intre formatia de inceput si schimbarile efectuate pe parcurs, totodata sa ruleze tot lotul pe care il are la dispozitie, cautand totodata o formula ideala, avand mai multi jucatori a caror evolutie a multumit pe parcursul turului, ei evoluand pe acelasi post.
FCM a inceput partida in formula: Botoser, Cr. Pop, Gongolea, Luput, Turcu, Veres, Ragipovic, Otvos, Saim, Vancea, Astafei. In repriza secunda au mai evoluat portarii Oltean si Viciu, fundasii Maghici, Balau, Flavius Moldovan, Szilagyi si Al. Pop, mijlocasii Stoica, Petelean, Borz si Benga, atacantii Tarnavean si Gheju. Au lipsit din lot Stere, Antal si Biro, toti trei din motive medicale. Laszlo si Karda se pare ca vor parasi lotul FCM, Karda chiar la formatia din Reghin.
Urmatorul joc de pregatire pe care il va sustine ocupanta locului trei al seriei a doua din liga secunda va avea loc miercuri, 28 ianuarie de la ora 11.00, in compania altei reprezentante a esalonului trei din judet, Unirea Ungheni. Aceasta partida se va disputa probabil pe terenul din Mureseni. Inca nu s-a perfectat datele dublei intalniri cu formatia U Cluj, care se va disputa probabil dupa stagiul de pregatire din Turcia, care va avea loc in prima jumatate a lunii februarie.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE