Argila albastra, leacul minune de la Râciu Social
  • admin
  • 0 comentarii
  • 290 Vizualizări

Argila albastra, leacul minune de la Râciu

p_4_1_31.jpgÎn natura se gasesc mai multe tipuri de argila cum ar fi cea alba, verde rosie sau galbena. Însa o valoare cu totul deosebita o are argila albastra asupra careia s-au facut foarte multe cercetari ajungându-se la concluzia ca este un bun medicament pentru multe boli, fiind capabila sa echilibreze biocâmpul slabit al omului.
Joi, 29 ianuarie, la Casa de Cultura a Tineretului „George Enescu” din Reghin Petru Gârbu si-a prezentat „minunea” descoperita pe proprietatea lui: argila albastra de Râciu. Alaturi de prezenta celui pe a carui proprietate se gaseste argila de Râciu, au fost prezenti medici dermatologi si oameni simpli care au testat pe propriul organism si au confirmat rezultatele benefice aduse de argila albastra. „În urma cu cinci ani de zile am avut o fabrica de caramida acolo si a venit o firma din Italia care avea nevoie de argila pentru caramizi, pentru restaurarea unor monumente istorice, care era de calitate superioara. Am început sa excavam iar dupa ceva timp am observat ca se schimba culoarea la argila dupa cum ne adânceam mai mult. Cum se sapa mai jos, argila era mai pura, mai deosebita, ajungând cu sapaturile pâna la vreo patru cinci metri. Prima data am încercat-o pe mine, am baut un pahar, dupa care mi-a fost atât de bine la stomac. Între timp am început sa studiez despre ceea ce poate face argila albastra. Am recomandat-o si la câtiva prieteni la care rezultatele au fost benefice. Am început sa fac demersuri, am obtinut viza de la Ministerul Sanatatii si am început sa o comercializez.
Faptul ca am gasit aceasta asa zisa comoara este binecuvântarea lui Dumnezeu, iar argila este a Lui nu a mea, eu sunt doar administrator”, a declarat Petru Gârbu, patronul argilei albastre de Râciu.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE