V-ati vaccinat contrta virusului AH1N1? Social
  • admin
  • 0 comentarii
  • 38 Vizualizări

V-ati vaccinat contrta virusului AH1N1?

p_8_poza_1.jpgAu murit sau nu de gripa porcina, nu stim sigur, cert e faptul ca de când s-a „lipit” virusul AH1N1 de tara noastra, judetul Mures ocupa locul doi, dupa Bucuresti, la numarul de cazuri de deces. Mortile cauzate sau nu de acest virus au speriat putin târgumuresenii care au fugit repede la punctele de vaccinare. Pe teritoriul judetului Mures au fost deschise puncte de vaccinare suplimentare. În municipul Târgu-Mures exista trei astfel de centre: Ambulatoriul de specialitate al Spitalului Clinic Judetean de Urgenta, Clinica Boli Infectioase si Clinica Boli Infectioase nr. II. În Reghin – în incinta spatiului în care functioneaza Compartimentul extern al  Directiei de Sanatate Publica Mures, str. Republicii, nr. 20. Sighisoara – Ambulatoriul integrat aflat în curtea Spitalului Muncipal Sighisoara, str. Zaharia Boiu, nr. 29. Târnaveni – Ambulatoriul de specialitate, Târnaveni, str. V. Babes , nr. 4 si la Sectia Contagioase din incinta  spitalului, str. V. Babes,  nr. 2. În orasul Ludus, un astfel de punct de vaccinare se afla la Centrul de Primiri-Urgente,  în incinta  Spitalului Orasenesc Ludus.

“Am auzit de efectele negative ale acestui virus si m-am speriat. Astept sa-mi treaca raceala pentru ca tatal meu (cadru medical) sa mi-l faca.”
Ciprian

“Cred ca e o gripa normala, o gripa care trece la fel de bine ca si celelalte. Nu cred ca a murit cineva de gripa porcina propriu-zisa, au murit de altceva, de alte complicatii. Nu stiu daca o sa mi-l fac, oricum sunt racit deocamdata.”
Matei

“M-am vaccinat de trei saptamâni, la fel si familia mea, la medicul de familie. E mai bine sa previi decât sa te feresti.”
Melinda
“Nu vreau sa-mi fac acest vaccin. Am auzit o gramada de lucruri rele despre efectele negative. Nimeni din familie nu si-a facut si nu credem ca este atât de periculos (virusul) precum se spune.”Alina

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE