Horoscop, weekend 15-17 ianuarie Comunitare
  • admin
  • 0 comentarii
  • 85 Vizualizări

Horoscop, weekend 15-17 ianuarie

Berbec
E cam greu să reintraţi în normal şi să redeveniţi serios şi responsabil. Încă vă gândiţi la vacanţă şi la distracţie, dar se poate încinge o mică petrecere. Aveţi nevoie de vreo două zile ca să vă obişnuiţi…
 
Taur
Ori împărţiţi greutatea acestei sarcini cu persoana adecvata, ori vă aduce o veste,dar simţiţi că vi se ridică povara de pe suflet şi vedeţi din nou partea bună a lucrurilor. Iată că va este cineva alături la greu!
Gemeni
Făcând un calcul sumar al banilor de care dispuneţi, nu sunteţi tocmai mulţumit de rezultate. E şi normal să începeţi anul cu un deficit, dar nu trebuie să vă îngrijoraţi mai mult decât e cazul. Vor veni şi banii.
Rac
Deşi sunteţi optimist şi aşteptaţi mult de la weekendul acesta, porniţi cu stângul, pentru ca nu aveţi parte de colaboratori la fel de dornici de miscare. Se vor calma spiritele în câteva zile, nu va faceti griji.
Leu
O emoţie greu de exprimat în cuvinte vă copleşeşte şi lumea din jur vede că se întâmplă ceva, dar consideraţi că ar fi mai bine să păstraţi bucuria doar pentru dumneavoastră, dintr-o vagă superstiţie.
Fecioară
Sunteţi cu gândul la cele întâmplate în ultimele zile şi inima dumneavoastră e încă fericită pentru tot ceea ce aţi trăit. Că au fost momente romantice alături de cel drag, că aţi trecut prin locuri de care vă era dor.
Balanţă
Nu reuşiţi să vă concentraţi. Cheful lipseşte, motivaţii nu prea aveţi, iar colaboratorii nu sunt nici ei în cea mai bună formă. Orice activitate intelectuală este diminuată, spre finalul zilei, veţi ajunge la rezultate mai bune.

Scorpion
Dacă aţi fi lăsat să lucraţi pe cont propriu, să vă puneţi în aplicare ideile originale şi energia, aţi avea parte de roade excepţionale, dar e greu de crezut că aveţi libertate totală de decizie şi de acţiune în ceea ce faceţi.
Săgetător
Nu ştiţi cum să priviţi weekendul ca pe şansa unui nou început sau ca pe o etapă încheiată. Pentru că sunteţi undeva la mijloc între o acţiune care s-a terminat şi alta care urmează să pornească, dar totul va ieşi bine!
Capricorn
Nu sunteţi omul care se bucură de răul altuia, dar parcă nu vă puteţi abţine, zâmbiţi maliţios că unul dintre inamicii cei mai mari a suferit un eşec. Rivalul a suferit deja destul, deci lăsaţi totul aşa cum este.
Vărsător
E greu de spus care e starea dumneavoastră pentru că se luptă în două personalităţi diferite: una optimistă şi convinsă că totul va merge bine şi alta îngrijorată şi sobră, care vede şi partea întunecată a lucrurilor.
Peşti
Nu trebuie să respingeţi pe nici unul din cei de faţă, pentru că vă veţi găsi timpul şi atitudinea potrivite pentru ambele planuri: vă apucaţi de treabă, la îndemnul celor energici, dar vă permiteţi şi o pauză relaxantă.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE