Stiri utile Comunitare
  • admin
  • 0 comentarii
  • 95 Vizualizări

Stiri utile

Asistenta de medicina de specialitate la Procardia
Cabinetele procardia din Targu Mures, str. M. Eminescu nr. 3 si str. Calarasilor nr. 20 asigura asistenta medicala la angajare, control medical periodic, monitorizarea starii de sanatate a angajatilor, examinari de probe functionale, programe complexe de kinetoterapie si programe speciale de recuperare. Informatii la telefon 0265 210 087 sau 0744 775 353.
Radiologie fara bilet de trimitere
Cabinetul medical din str. Memorandumului nr. 11 din Targu Mures, executa radiografii la stomac, plamani, coloana, sistem osos, intestin, sau dentar cu si fara bilet de trimitere si/sau gratuite in limita fondurilor cu trimitere prin CAS Asigurari. Program zilnic de luni pana vineri inclusiv de la 8 la 12 si de la 15 la 18. Detalii la telefon 0265 222446 sau 0740 489 966.
Mari reduceri de sezon in magazinele muresene
Unele marfuri s-au vandut la pret promotional inca in perioada premergatoare sarbatorilor de iarna, iar acum cele mai mari reduceri ajung si pana la 70% din pret. Astfel cizulitele la magzinul Auchan ce costau 250 de lei in decembrie acum se gasesc la 70 de lei, iar cele de 180 de lei au ajuns la 50 de lei. Articolele sportive la Selgros costa cu 30-50% mai putin, iar imbracamintea pentru femei, barbati si copii beneficiaza de o reducere de pana la 50% in raioanele hipermarketului real,- Marfurile specifice magazinului Jysk-saltele, lenjerie de pat, mobilier se gasesc la un pret micsorat cu 20-50%, pana la sfarsitul lunii.
Scanati-va sistemul imunitar!
 Un scaner biofotonic ce functioneaza cu raze laser va poate indica in cateva minute cum stati cu imunitatea la bolile de sezon. Acest aparat portabil realizat de firma Pharmanex, poate fi gasit la Ultratest din str. Arany Janos, la Rheum-care si odata pe saptamana si la cabinetul Polimed.child. Gama culorilor de la rosu la albastru inchis  avand intre 10000 si 50000 de nuante cu ajutorului spectografului legat la un computer ne rata  starea sistemului nostru imunitar. Scanarea costa 20 de lei.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE