Realitatea TV ramâne fara Sergiu Zeres Eveniment
  • admin
  • 0 comentarii
  • 98 Vizualizări

Realitatea TV ramâne fara Sergiu Zeres

p_14_1_3ce077.jpgA fost numit directorul statiei din Târgu-Mures a Realitatii TV în iunie 2008, cu trei luni înainte de lansarea oficiala a postului de televiziune în judetul Mures, reusind ca în scurt timp sa construiasca si sa consolideze o echipa veritabila de profesionisti în domeniul stirilor. Fiind un om de constructie, a hotarât, în aceasta luna, sa o ia de la capat si sa se redefineasca într-o alta formula de proiect profesional, fiind înlocuit cu Lucian Danciu, unul din cei mai cunoscuti jurnalisti clujeni, sosit în „orasul trandafirilor” din postura de director al Realitatii TV Cluj. Mai multe detalii despre „divortul” dintre Sergiu Zeres si Realitatea TV Târgu-Mures, în interviul care urmeaza.

Reporter: Când ai venit în familia Realitatii TV si când a avut loc despartirea?
Sergiu Zeres: Am facut parte din echipa Realitatii TV timp de un an si jumatate. În iunie 2008, cu trei luni înainte de lansare, am fost numit director al statiei locale Realitatea TV si am hotarât ca a venit momentul despartirii în ianuarie 2010.
Rep.: Care este motivul plecarii de la Realitatea TV Târgu-Mures?
S.Z.: Când am pornit proiectul Realitatea TV Târgu-Mures mi-am propus, ca principal obiectiv de management, o audienta cât mai importanta printre telespectatorii mureseni. Am vrut sa fim cât mai obiectivi, ca sa ne câstigam credibilitatea, în cel mult un an de la momentul lansarii. si intentionam, tot atunci, sa fim una dintre cele mai importante surse de informatii pentru locuitorii judetului. Sondajele spun ca am atins aceste obiective. Fiind un om de constructie, simt ca a venit momentul sa o iau de la capat si sa ma redefinesc într-o alta formula de proiect profesional.
Rep.: Care au fost principalele realizari ale Realitatii TV Târgu-Mures cu tine ca director?
S.Z.: Cea mai mare satisfactie este faptul ca am conturat o echipa profesionista, coordonata, pe fiecare departament, de oameni pregatiti, maturi si responsabili. În al doilea rând, ma mândresc cu faptul ca Metro Media Transilvania a confirmat, în decembrie 2009, faptul ca cei mai multi târgumureseni considera ca statia locala Realitatea TV are cele mai bune programe de stiri si ca este cel mai obiectiv post local de televiziune. Nu în ultimul rând, e o mare staisfactie ca am reusit, alaturi de colegii mei, sa fim una dintre cele mai importante statii locale ale retelei Realitatea TV, din perspectiva numarului si calitatii stirilor transmise pentru postul national.
Rep.: Ce planuri si proiecte de viitor ai? Ramâi în mass media sau alegi un alt drum?
S.Z.: Am primit propuneri din mai multe zone: din media, din administratie si chiar din politica. Unele dintre acestea sunt oferte de a lucra în Bucuresti. Cert este faptul ca, în viitorul mediu, ramân în zona comunicarii si a mass media, intentia de baza fiind dezvoltarea unui business în acest domeniu, alaturi de un grup de prieteni, pe câteva zone de nisa, neexploatate, deocamdata, în Mures.
Rep.: Succesorul tau este Lucian Danciu. Ai vreun mesaj pentru el, dar si pentru echipa de la Realitatea TV Târgu-Mures?
S.Z.: Ma bucur mult ca Luci a fost desemnat sa conduca statia de la Târgu-Mures. Este un profesionist al televiziunii si, ce este foarte important pentru comunicarea cu echipa, e faptul ca Luci e ardelean. Îi doresc multa bafta si îl asigur ca are cu cine sa faca performanta la Târgu-Mures. Colegilor mei de la Realitatea TV le multumesc pentru sprijin si încredere si am convingerea ca dupa acest an si jumatate am cu cel putin 25 mai multi prieteni.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE