La multi ani, Catalin Vlaicu! Sport
  • admin
  • 0 comentarii
  • 42 Vizualizări

La multi ani, Catalin Vlaicu!

p_5_1_e81e3a.jpgIeri, 24 ianuarie, componentul divizionarei A a de baschet BC Mures Targu-Mures a implinit 24 de ani. Venit in luna august la Targu-Mures de la Rapid Bucuresti, Catalin Vlaicu a reusit sa se integreze repede in noua sa echipa. Nu a evoluat pana acum decat la formatia bucuresteana Rapid, cu o mica ”escala” de doua luni la Steaua. Catalin este un baiat linistit, deschis, cu mult bun simt, un lucru tot mai rar intalnit in zilele noastre. A ales Targu-Muresul pentru mai multe motive, printre care amintim performanta, colectivul din care face parte, atmosfera pe care o ofera suporterii, orasul, profesionalismul antrenorului. „Am vrut o oarecare siguranţă, să ajung la o echipă profesionistă, la care să joc. Poti primi bani multi la o echipa si sa stai pe banca. Mi-a plăcut echipa din Târgu-Mureş, atât cât am văzut-o înainte. Ajuns aici, îmi place foarte mult antrenorul, colectivul şi suporterii. Atmosfera din sală este ceva extraordinar. Toţi jucătorii sunt primiţi foarte bine. Cand ai toate acestea, partea financiară trece pe planul secund. Imi place si atmosfera din oras, lumea este linistita, civilizata”, a declarat pentru cotidianul Zi de zi Catalin Vlaicu.

Aniversarea, la sala, la supermarket si cu prietena
Vlaicu a jucat miercuri la Cluj peste 24 minute si a inscris 15 puncte in partida cu U Mobitelco. Datorita daruirii sale in teren a ajuns la inimile fanilor, fiind deseori aclamat. Aflati inaintea unei noi partide de campionat (miercuri intalnesc acasa pe CSM Oradea), de ziua sa a avut un antrenament, dupa care au facut o vizita la un centru comercial impreuna cu echipa. Catalin este un baiat simpatic si asa cum este normal, are de cinci ani o prietena. Bucuresteanca Iuliana se afla bineinteles alaturi de el la aniversarea celor 24 de primaveri si amandoi considera ca relatia dintre ei ar fi cazul sa prinda forme legale. Catalin este coleg de apartament cu moldoveanul Eugen Melnic, de asemenea un om cu mult bun simt si probabil au gasit o solutie pentru aniversarea colegului sau. „Nu tin sa primesc ceva anume de ziua mea. Cel mai mult imi doresc sa am un an bun pe plan sportiv, echipa sa reuseasca o clasare cat mai buna in campionat”, este dorinta tanarului sportiv.
Ne alaturam si ii uram cu totii impreuna, prietenii si suporterii: La multi ani, cat mai multe succese alaturi de noua ta echipa, Catalin!

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE