Va scinda demisia lui Corneliu Grosu PSD Mures? Politic
  • admin
  • 0 comentarii
  • 52 Vizualizări

Va scinda demisia lui Corneliu Grosu PSD Mures?

p_4__01.jpg
Vineri, 22 ianuarie, senatorul de Mures Corneliu Grosu a demisionat din PSD. El spune ca îsi poate atinge mai bine obiectivele si poate sa-i ajute mai bine pe mureseni din afara PSD-ului. Senatorul s-a alaturat grupului de independenti condus de deputatul Gabriel Oprea. “Da, am demisionat, se poate considera un fapt îndeplinit. Intentionez sa-mi anunt oficial demisia luni. Sunt niste motive pentru care am demisionat din PSD dar nu doresc sa comentez. Cel putin sa spun ca unul din motive este de fond, am sa-l invoc în orice moment. Este vorba despre utilitatea mea ca si parlamentar. Eu trebuie sa solutionaz atât cât se poate problemele oamenilor din teritoriu. Când am intrat aici mi-am sa îndeplinesc câteva proiecte pentru judetul Mures si pentru Colegiu si doresc sa le îndeplinesc asa cum am început. Eu cred ca în PSD nu ma miscam atât de repede si de aceasta am ales demisia. Legea m-a trimis automat în grupul independentilor si nu intentionez deocamdata sa ma alatur altui grup politic. Voi solicita când este nevoie ajutorul colegilor din opozitie, dar si al colegilor din ministerele de resort”, a declarat Corneliu Grosu.

 
„Am auzit din presa de demisia domnului Grosu. Nu am vorbit înca cu dânsul si nu stiu ce sa zic, e o decizie personala. Nu pot eu sa comentez decizia dânsului dar poate când ne vom întâlni vom discuta despre acest lucru.”
Dorin Danesan, primar Sighisoara

 
„Este o decizie personala a domnului Grosu. Nu cunosc motivele decât cele prezentate public. Dar cred ca trebuia sa anunte si structura de conducere judeteana despre motivele care l-au determinat sa faca acest lucru.”
Ovidiu Dancu, fost primar al orasului Ludus   

„Este greu de spus. Nu am vorbit înca cu el. Probabil a avut niste motive personale. Eu nu pot sa fac nici o apriciere deoarece nu cunosc motivele acestei decizii. Cred ca saptamâna asta se va întâlni cu noi si ne va explica, deoarece este un om serios. Nimeni nu se bucura de aceasta decizie. Am avut un singur senator de Mures si l-am pierdut. Nu este bine.”
Vasile Papuc, vicepresedinte PSD Mures

„Nu am nici un fel de idee. Nu pot sa spun nici un motiv. Probabil a fost determinat de niste nemultumiri pe care le are fata de organizatia locala PSD si poate de cea centrala. Asta e o probabilitate.”
Ioan Pop, fost consilier judetean

„Am vazut si eu decizia dânsului dar nu am multe de comentat. Este o decizie personala si nu am ce sa comentez. Nu as vrea sa fac vreun comentariu gresit.”
Cornel Briscaru, presedinte APDO Lider

 
„Nu prea pot sa spun multe despre acest subiect. Nu cunosc contextul plecarii sale. Orice persoana care este alesa, din loialitate pentru cetateni si pentru partid ar trebui sa îsi duca mandatul pâna la capat. Ar fi trebuit sa ramâna deoarece a fost ales pe listele partidului.”
Mihaela Kardos, consilier judetean

 
„Nu prea stiu cum sa comentez. Eu sunt plecat acum si de la dumneavoastra aflu. Nu stiu care sunt motivele.”
Ioan Sabau, fost candidat PSD la deputatie

„Cum sa o comentez? Eu sunt plecat. Nici nu am stiut ca a demisionat. Treaba lui. El îsi cunoaste motivele.”
Anton Dogaru, director tehnic al Directiei Silvice Mures

„Sincer, este optiune dânsului si trebuie respectata.”
Liviu Timar, director coordonator al Directiei Agricole pentru Dezvoltare Rurala Mures

„Nu stiu nimic despre asta. Eu sunt în Austria si acum aflu de aceasta decizie. Îl cunosc pe domnul Grosu, este un om de calitate dar nu stiu ce motive a avut sa demisioneze.”
Mircea Musgociu, om de afaceri

„Nu stiu ce sa zic. În problemele interne de partid am prea putina experienta. Probabil ca PSD-ul nu a oferit ceea ce i-a promis la început domnului Grosu. Mai multe amanunte nu cunosc, asa ca ma abtin.”
Radu Pescar, om de afaceri

„Nu cunosc argumentele prin care domnul Grosu îsi motiveaza decizia de retragere din PSD sub sigla caruia si-a dobândit calitatea de membru în senat în 2008 dar regret acest lucru. Personal apreciez ca oricine a obtinut un drept sub culoarea unei formatiuni politice, si nu ca independent, are obligatia morala de a apara interesele acestuia pe durata mandatului.”
Vasile Bolos, consilier judetean

„Asta e. Asa a venit, asa sa plece. Nu stiam nimic despre acest lucru pentru ca sunt plecat. Nu pot sa comentez mai mult.”
Cornel Lungu, director al Inspectoratului Teritorial în Constructii  

„Pentru mine a fost o surpriza neplacuta, pentru ca îl apreciez foarte mult din punct de vedere profesional pe domnul Grosu. Nu stiu care sunt motivele pentru care a parasit PSD-ul. Dupa parerea mea, partidul i-a oferit o sansa mare atunci când a fost desemnat sa candideze pentru Parlament, poate în detrimentul altor colegi cu activitate cel putin la fel de buna, de aceea cred ca trebuia sa existe o sustinere reciproca între Corneliu Grosu si PSD cel putin pâna la încheierea mandatului de senator”.
Dinu Socotar, primvicepresedinte PC Mures   

„Apreciez gestul lui. Este un gest de onoare… daca el a simtit ca nu se mai regaseste în echipa… Este gestul dânsului pe care îl apreciez. Este un barbat adevarat, poate ca altcineva ar fi facut altceva în aceasta situatie.”
Cristian Tuca, fost subprefect 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE