HOROSCOP, luni, 25 ianuarie 2010 Comunitare
  • admin
  • 0 comentarii
  • 39 Vizualizări

HOROSCOP, luni, 25 ianuarie 2010

Berbec
E o perioadă banală, care nu aduce lucruri noi faţă de ceea ce ştiaţi deja, devenind chiar monotona. Pot apărea unele detalii din trecut care să vă mai scoată, trecător, din rutina zilnică, dar scăpaţi de ele repede.
Taur
Nu sunteţi mulţumit de roadele muncii, de fapt, felul în care vă privesc ceilalţi, cu un dram de ostilitate şi de spirit critic. Aţi avea nevoie de o motivaţie care să vă tragă la suprafaţă, dar nu vine. Nu inca.
Gemeni
Meritaţi să vă luptaţi pentru şansa care se iveşte zilele acestea. V-ar pune într-o lumină excelentă, ar fi o rampă de lansare sau poate are urmări financiare profitabile, trebuie să daţi tot pentru a atinge acest ţel.
Rac
Sunteţi obosit şi, dacă nu vă organizaţi mai bine, nu faceţi decât să vă extenuaţi şi să ajungeţi la capătul puterilor. Învăţaţi să mai spuneţi şi nu uneori, chiar daca e greu de făcut; vă e teamă de critici.
Leu
Atmosfera din familie este foarte veselă şi animată datorită unui eveniment. Poate fi vorba de o petrecere, de o aniversare sau de o veste bună, primită de la cineva drag, pe care simţiţi cu toţii nevoia să o celebraţi.

Fecioară
Vă înţelegeaţi bine cu grupul din care făceaţi parte, fie că e vorba de cercul obişnuit de prieteni, fie de echipa de lucru, dar apar animozitati, pentru că îl luaţi pe „nu“ în braţe şi nu reuşiţi să sa va adaptaţi.
Balanţă
Călătoriile acestei perioade durează ceva mai mult decât în mod normal, de aceea ar fi bine să vă informaţi foarte atent asupra stării drumurilor, asupra orarelor de zbor şi să vă luaţi măsuri de precauţie.
Scorpion
Cariera devine planul celor mai importante mişcări de trupe, de parcă a venit vremea unui eveniment decisiv. Un examen, obţinerea unei calificări sau a unei diplome. Luptaţi pentru poziţia dumneavoastră.
Săgetător
Fiţi deschis la propuneri, pentru că din contactele acestor zile se pot ivi şanse excelente de câştig. Că sunteţi invitat să intraţi într-o afacere sau e timpul să faceţi anumite investiţii, aveţi un sentiment de stabilitate.
Capricorn
Visul care vă dă ghes zilele acestea conţine o mare doză de risc, de aceea ar fi mai bine să analizaţi dacă merită să investiţi timp şi energie pentru a-l materializa. Ori există un preţ prea mare de plătit.
Vărsător
Nu ceea ce se întâmplă acum vă preocupă, ci mai degrabă ceea ce urmează, de aceea lăsaţi deoparte orice activitate curentă pentru a pune la cale viitorul apropiat. Vine un moment pe care îl aşteptaţi cu interes.
Peşti
Lumea va spune că sunteţi cam absent, că sunteţi cu gândul aiurea, şi nu sunt departe de adevăr. Faceţi doar act de prezenţă, dar nimic nu vă cheamă mai aproape de ceilalţi. Nici acasă nu sunteţi mai implicat.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE