City’us – AFC Odorhei 5-3 Sport
  • admin
  • 0 comentarii
  • 22 Vizualizări

City’us – AFC Odorhei 5-3

burta_d397ed.jpgIeri in Sala Sporturilor din Targu-Mures formatia de futsal City’us Targu-Mures a invins cu scorul de 5-3 (1-2) pe ACS Odorheiu Secuiesc intr-un nou amical inaintea reluarii campionatului. Astfel, formatia tehnicianului David Goncalves si-a luat revansa pentru infrangerea suferita sambata la Odorhei, scor 7-6 pentru gazde. In partida de ieri, pentru mureseni au inscris Philipe, T. Măgurean (2), Titalo şi Paulinho, ultimii doi din lovituri de la 10 metri. City’us Targu-Mureş a început jocul în formula: Carlao – Lando, Molomfălean, Philipe, Rodrigo, pe parcurs intrând toţi jucătorii din lot, antrenorul cautand in continuare formula ideala de echipa, avand in vedere numeroasele schimbari suferite de lotul sau. Gherman a suferit o nouă accidentare, care îl va ţine pe tuşă mai multe zile.
La pauza echipa din Odorhei a intrat cu avantaj de un gol, prin reusitele lui Szombat Lajos si Mihaly Zoltan, care au dus de doua ori in avantaj echipa harghiteana. Philipe a egalat la 1. Ultimele minute ale reprizei s- au jucat pe contre, fiecare formatie ratand mari ocazii. La reluare City’us a intors rezultatul in mai putin de un minut (26), trecand in avantaj prin dubla lui Magurean. Oaspetii au reu;it sa restabileasca egalitatea in minutul 31 prin Bugala. Cand toata lumea astepta fluierul de final, City’us a beneficiat de doua lovituri de la punctul de 10 metri. Prima a fost transformata de Titalo, cand mai erau doar 18 secunde de joc, iar Paulinho a stabilit scorul final cand mai ramasesera doar patru secunde de joc.
Primul joc oficial al sezonului va avea loc tot in Sala Sporturiolor din Targu-Mures luni, 1 februarie de la ora 20.00, adversara fiind Moldocor Piatra Neamt, in cadruln etapei a XIV-a a Campionatului National.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE