Indragostitii de teatru la National via Hotel “Continental” Cultură
  • admin
  • 0 comentarii
  • 70 Vizualizări

Indragostitii de teatru la National via Hotel “Continental”

p_8_71.jpgConducerea Teatrului National din Targu-Mures si-a prezentat, ieri, la Hotel “Continental”, urmatorul proiect, cel legat de “Saptamana indragostitilor de… teatru”, care se va derula in perioada 8-14 februarie, eveniment organizat cu sprijinul primariei Targu-Mures si a Hoteluluii “Continental” din Targu-Mures. “Incercam de Ziua indragostitiilor sa avem o saptamana plina de teatru, in cadrul acestei sarbatori a iubirii, eveniment organizat cu sprijinul primariei Targu-Mures. Daca anul trecut am avut un weekend al iubitorilor de teatru, in acest an avem o saptamana a indragostitilor de teatru, iar pentru anul viitor speram sa-l extindem pe durata unei luni de zile, si de ce nu, in viitor, sa avem anul indragostitiilor de teatru”, a precizat Vlad Radescu, directorul Teatrului National.

Shakesperare în cadrul programului
Saptamana indragostitiilor de teatru va cuprinde 15 spectacole ale ambelor trupe ale Nationalului, romana si maghiara, De asemenea, in cadrul proiectului sunt invitati studenti ai Facultatii de Teatru de la Universitatea “Spiru Haret” din Bucuresti, cu spectacolul “Visul unei nopti de vara” de William Shakespeare, care va fi completat de prezentarea a doua acte din spectacolul “Cui i-e frica de Virginia Woolf?”. “Incercam sa scoatem din izolare Teatrul National, prin aducerea de invitati din cele mai diverse generatii, la care si-au adus contributia si conducerea Hotelului “Continental” din Targu-Mures“ a subliniat directorul Nationalului.

Hotel “Continental”, gazda balului
Conducerea Nationalului a gandit aceasta saptamana a indragostitilor de teatru si din prisma organizarii unui Bal al Indragostitilor, pe data de 14 februarie, gazduit de Hotelul “Continental”. Oferta Hotelului “Continental” cuprinde si seri romantice, unde iubitorii de teatru, prezenti in weekendul  “Saptamanii indragostitiilor de teatru”, vor putea savura o cina  romantica in cadrul hotelului.

Vlad Radescu, director, Teatrul National Targu-Mures
“Este important ca acest bal sa cupleze diverse personalitati. Fiind la sfarsitul saptamanii poate fi si o mostra de parteneriat public-privat. Incercam sa ne sprijinim unii pe ceilalti, sa ne indeplinim fiecare scopul. Avem o misiune artistica, iar cei din partea privata urmaresc si ei o dezvoltarea imaginii si daca le reusim sa le combinam, inseamna ca ne adresam si tintim exact ceea ce trebuie.”

Carmen Cosa, director general, Hotel “Continental” Targu-Mures
“Hotel “Continental” este un partener indragostit de teatru si da curs invitatiei la Balul indragostitilor de teatru din data de 14 februarie, data in care in intreaga lume se celebreaza iubirea, in toate dimensiunile ei. Sunt initati oaspeti marcati cu un sentiment de iubire, care stiu sa sopteasca la urechea celui drag, un text din piesele de teatru, ale saptamanii indragostitiilor de teatru.”

Csegzi Sándor, viceprimar, Targu-Mures
“Salut aceasta initiativa a Teatrului National, care aduce piese  atractive care vor atrage targumuresenii in sala de spectacol. Legat de “Balul Indragostitilor”, vad o legatura si cu aspectul economic, prin ideea de sponsorizare a actului de teatru, iar pe de alta parte posibilitatea de a se intalni personalitati ale orasului, din diferite domenii, unde se pot propulsa energiile, pentru a ajuta actul de creatie aici, in Targu-Mures.”

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE