Nova Vita va consolida brandul medical al Muresului Sanatate
  • admin
  • 0 comentarii
  • 160 Vizualizări

Nova Vita va consolida brandul medical al Muresului

p_7__caseta_9.jpgFoarte multi sportivi se vor trata la Nova Vita
„Noi avem un contract de sponsorizare cu Nova Vita a carui administrator si proprietar, Virgil Mailat, este momentan presedinte de onoare al BC Mures. Cred ca prin inaugurarea acestui spital va creste faima medicinei târgumuresene si sunt sigur ca foarte multi sportivi valorosi vor veni sa se trateze si sa se opereze când au nevoie la acest spital. Aceasta investitie este un mare succes al judetului Mures, al orasului Târgu-Mures si sunt sigur ca va functiona la parametrii ceruti de Uniunea Europeana.”
Szalkay Jozsef, presedintele clubului BC Mures

Paleatia aduce decenta pacientilor
„Ridicarea nivelului îngrijirilor strict necesare paleatiei care nu exista în sistemul sanitar de stat este un lucru foarte important deoarece aduce decenta pacientilor. Cred ca aici la Nova Vita vor fi si alte servicii care lipsesc din sistemul sanitar de stat, care sunt importante.”
Stela Hanusz, presedintele Asociatiei Române de lupta împotriva Cancerului „Destine Comune”

Investitia are viziune pe termen lung
„Investitia e una foarte curajoasa, la un foarte mare grad de performanta medicala, care zic eu ca are o viziune pe termen lung, nu doar scurt sau mediu. Numai un om curajos cum e domnul Mailat putea realiza asemenea investitie pentru ca n-au facut rabat absolut de la nimic, cumparând aparatura medicala de ultima performanta. Cred ca un sistem privat medical va oferi servicii mult mai bune pacientilor.”
Akos Mora, consilier judetean

Nova Vita va ridica stacheta calitatii
„Din punctul meu de vedere este o investitie binevenita. Cu toate ca Târgu-Mures este un centru universitar cu foarte multe cadre foarte bine pregatite, sistemul public îsi arata deja deficientele astfel încât aceasta investitie va ridica stacheta foarte sus, iar competitia dintre sistemul sanitar public si privat va fi în beneficiul tuturor.”
Schwartz Ladislau, directorul Spitalului Clinic Judetean Mures

Un moment important pentru Sanatatea mureseana
„Este un proiect extraordinar si cred ca pentru sanatatea mureseana este un moment important. E un an de criza în care foarte multa lume nu investeste în proiecte de asemenea anvergura, de aceea cred ca este un plus pentru Mures si judetele limitrofe.”
Adina, manager în domeniul sanatatii

Muresenii se vor trata acasa
„E o investitie extraordinara, aproape ca n-am cuvinte. E o mândrie pentru Târgu-Mures si cred ca va fi foarte folositor acum când sunt atâtea probleme de sanatate si spitalele nu mai fac fata. Nova Vita va putea oferi toate posibilitatile de tratare, iar populatia din Mures nu va mai trebui sa plece în alte parti sa se trateze.”
Radu Buruian, asistent radiologie

Confort demn de secolul XXI
„Nu pot sa am o singura parere si sa ma bucur ca în sfârsit în oras s-a deschis asa ceva. Daca se întâmpla sa ai nevoie e bine de stiut ca poti sa fii gazduit în conditii foarte bune, confortul e nemaipomenit, dotarea pe masura, iar cadrele medicale vor fi cele mai bune. ne asteptam la servicii de calitate foarte buna dublate de confortul unei cazari demna de secolul XXI. Problema majora a spitalelor de stat la ora aceasta aici este, la conditiile de cazare ale pacientilor. La Nova Vita nu se pune aceasta problema si ne bucura.”
Cornelia Toganel, directoarea Clinicii de Oncologie Târgu-Mures

Sistemul sanitar românesc are resurse nelimitate
„Dupa dimensiunea dotarilor cred ca efortul a fost colosal. Ceea ce am vazut astazi aici ma face sa fiu optimista ca sistemul sanitar românesc are resurse nelimitate, oameni inimosi si specialisti potriviti care pot oferi si alte alternative pentru ca sanatatea noastra, a tuturor, sa fie în siguranta. Nu pot decât sa ma bucur, sa-i felicit si sa-i admir pe toti cei care s-au putut implica în acest proiect.”
Klara Brânzaniuc, prorector stintific UMF

Tarifele medii pentru toti muresenii
„E o experienta noua sa lucrez aici. Nova Vita s-a dorit a fi o alternativa la sistemul public de sanatate si cred ca s-a reusit. Pentru mureseni pot spune ca vom stabili niste tarife medii, astfel încât fiecare sa îsi poata permite sa vina sa beneficieze de servicii medicale de calitate.”
Laura Mailat

Nova Vita va duce la dezvoltarea scolii medicale muresene
„Este o investitie în primul rând caritabila si apoi profitabila si în cel mai important lucru e faptul ca foloseste cel mai cunoscut brand medical din România care este brandul medical Târgu-Mures cu tot ceea ce înseamna profesionalismul doctorilor. Sunt sigur ca brandul medical se va dezvolta si mai bine, ceea ce va duce la cresterea valorii scolii medicale din Târgu-Mures. De asemenea, sunt mândru de faptul ca firma mea Gascop a proiectat toate instalatiile de gaz din cladire.”
Nicolae Havrilet, consilier judetean

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE