Învinşi de propriile erori Sport
  • admin
  • 0 comentarii
  • 69 Vizualizări

Învinşi de propriile erori

9_20.jpg
FC Municipal Târgu-Mureş a disputat vineri, 21 ianuarie, pe terenul municipal din Reghin, la o temperatură de 3 grade şi pe o ninsoare sâcâitoare, primul joc amical al perioadei de pregătire, în compania formaţiei Ferencvaros Budapesta, încheiat cu scorul de 2-3.
Pe parcursul celor 90 de minute fotbaliştii au fost mai preocupaţi să-şi ţină echilibrul dar au şi marcat două goluri din penalty-uri şi alte trei din faze mai puţin tehnice. La pauză, FCM a condus cu 1-0, prin golul lui Florin Dan din minutul 30, înscris din penalty, în urma unui fault asupra lui Diego Ruiz. În partea a doua a jocului, Ioan Ovidiu Sabău a folosit o altă echipă. Ferencvaros a întors rezultatul, prin golul lui Toth Berta în minutul 68 din penalty, acordat cu foarte mare uşurinţă de arbitrul Cristian Balaj din Baia Mare. După alte cinci minute, atacantul maltez Schembri a profitat de indecizia fundaşilor “municipali” şi a înscris dintr-un unghi foarte închis de pe partea stângă: 1-2! În minutul 78 a fost restabilită egalitatea. La un corner, Bawab a fost tras de tricou în careu, iar Zaharia a transformat penalty-ul: 2-2! Ultimul gol a fost reuşit în minutul 83, marcat de acelaşi Schembri, care a punctat din apropierea porţii dintr-un şut sub transversala porţii la o eroare a lui Balauru: 2-3!
Partida a fost urmărită din tribune de aproximativ 700 de spectatori. Brigada de arbitri a fost compusă din Cristian Balaj din Baia Mare, ajutat la cele două tuşe de Nagy Miklos din Cluj-Napoca şi Szekely Zoltan din Baia Mare.

Joc caracterizat de fair play
“Cred că ambele echipe au prestat un joc adecvat formei actuale şi a fost un joc caracterizat de fair-play, cu un arbitraj first-class şi sper ca această partidă a contribuit foarte mult la o relaţie care începe să se închege între cele două cluburi. Acest meci amical a fost unul din care nu poţi trage prea multe concluzii mai ales având în vedere faptul că jucătorii ambelor formaţii, în ciuda condiţiilor meteorologice, au reuşit o partidă foarte bună. Noi suntem în faza de pregătire fizică de aceea am fost în cantonament la Sovata şi munca pe care am reuşit să o prestăm aici sper să ne ajute în sezonul de primăvară. Dorim să aducem mulţumiri Hoteluui Danubius Sovata pentru condiţiile de cazare şi tuturor care ne-au ajutat să dispunem de un catonament de pregătire de nota zece.”
Peter Laszlo, antrenor principal, Ferencvaros Budapesta

Goluri primite uşor
“A fost un joc bun din punct de vedere fizic de pregătire, am încheiat un ciclu de aproximativ două săptămâni la Complexul Apollo Wellness Club, situat în staţiunea „Băile Sărate” din Sângeorgiu de Mureş, unde am fost cazaţi şi unde ni s-au creat toate condiiţile pentru a ne reface. Cred că a fost o perioadă de încărcare şi în proporţie de 75% din punct de vedere fizic lotul e refăcut. În ceea ce priveşte meciul cu Ferencvaros mă mulţumeşte meciul, dar mă nemuţumeşte cea de-a doua repriză pentru că am primit două goluri foarte uşor, mai ales că adversarii nu ne-au pus prea multe probleme şi contează o victorie pentru starea de spirit. Dar până la urmă e prea devreme să trag nişte concluzii şi să analizez echipa şi reacţiile de joc pentru că nu au lucrat la partea tactică.”
Ioan Ovidiu Sabău, antrenor principal, FC Municipal

Formaţia utilizată de Ioan Ovidiu Sabău:
Repriza 1: Mamadou Ba, Iencsi, Cr. Munteanu, Fernandes – Rus, Stere, Mark, Florin Dan, Topic, Vasilache, Ruiz.
Repriza a 2-a: Balauru, Vârtic, Fl. Stângă, Szilagyi – Dumitru, Bawab, Uribe, Petcuţ, Jovandic, Astafei, Zaharia.
Au fost menajaţi Didi, D. Matei, Vagner şi Issa Ba.

Formaţia utilizată de Peter Laszlo:
Repriza 1: Ranilovic, Csizmadia, Dragoner, Junior, Rodenbucher, Jozsi, Kulcsar, Maroti, Rosa, Miscovici şi Marech Heinz.
În repriza a 2-a au intrat în teren Fullop şi Schembri.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE