Oferte de Valentine’s Day la preţuri avantajoase Eveniment
  • admin
  • 0 comentarii
  • 68 Vizualizări

Oferte de Valentine’s Day la preţuri avantajoase

3-2_42.jpg
Cu preţuri pornind de la 186 lei puteţi petrece Valentine’s Day alături de persoana dragă la hotelurile din România. Pentru varianta unui sejur în străinătate trebuie să pregătiţi bani mai mulţi.
Deşi anul acesta Ziua Îndrăgostiţilor, 14 februarie, cade într-o zi de luni, agenţiile de turism au pregătit oferte atractive pentru mureşeni, atât pentru o minivacanţă de două zile la sfârşit de săptămână, precum şi pentru mai multe zile, oferind pachete personalizate.

Surprize romantice la Sovata

Pentru cei care vor să petreacă Valentine’s Day la munte, în România, hotelurile din Poiana Braşov vin cu pachete atractive. Pentru două nopţi cu mic dejun, cină romantică în data de 12 februarie cu o petrecere surpriză pentru îndrăgostiţi, surprize în cameră şi acces gratuit la saună, preţul unui pachet se ridică la 120 de euro în cameră dublă, sau pentru mai puţine facilităţi, tot două zile costul unei camere duble, pe zi, este de 186 lei. Dacă vă atrage Băile Herculane, un pachet în perioada 11-13 februarie cu surprize în cameră, cină romantică, relaxare la SPA, acces gratuit la piscină şi sală de fitness costă 607 lei.
Un weekend romantic, mai aproape de casă puteţi petrece la Sovata la Hotel Danubius şi Hotel Brădet, unde puteţi beneficia de două nopţi de cazare cu mic dejun sub formă de bufet suedez, o cină romantică la lumina lumânării, un coş cu fructe, ciocolată, trandafir şi şampanie în cameră, acces nelimitat la bazinele cu apă dulce şi sărată al hotelului, jacuzzi, saună, acces liber la sala de fitness, precum şi o baie aromatică împreună, la cada kinetohydro. Preţul unui pachet pentru două persoane la Hotel Danubius este de 599 lei, iar la Hotel Brădet de 399 lei.

Minivacanţe romantice în străinătate

Pentru cei care sunt dispuşi să plătească mai mult şi vor să petreacă Ziua Îndrăgostiţilor departe de casă, pot opta pentru o minivacanţă la Heviz, în Ungaria la un hotel de trei stele cu demipensiune, cu acces liber la piscine cu apă termală pentru 30 euro de persoană, pe noapte. „Cel mai mare lac cu apă termală potrivit pentru scăldat din lume se află la Hévíz, localitate situată în vestul Ungariei. Temperatura apei nu coboară sub 26ºC nici în timpul iernii. În jurul lacului au fost construite o mulţime de hoteluri şi sanatorii balnerare”, a precizat Torok Csaba, administratorul Agenţiei de turism Maori.
De asemenea, pentru Paris, capitala îndrăgostiţilor, sunt oferite pachete turistice cu preţuri ce pornesc de la 350 euro pe persoană, pentru o vacanţă în perioada 13-16 februarie. Iar pentru Viena, preţurile pornesc de la 110 euro pe persoană pentru două zile, plecările putând fi efectuate şi din Târgu-Mureş.

Cereri mai puţine în 2011

Deşi pachetele turistice au preţuri aavantajoase, numărul mureşenilor interesaţi pentru o vacanţă de Valentine’s Day a scăzut cu aproape 10% faţă de anul trecut. Şi mare parte dintre cereri sunt pentru ofertele interne. „De regulă sunt accesate mai mult oferte din ţară, fiind mai convenabile ca şi preţ, perioada mai scurtă. Mai bine decât să facă o deplasare spre exterior. Dar se simte o scădere uşoară datorită situaţiei economice, poate de 5-10%”, a declarat Ioan Ceauşean, administratorul Agenţiei de turism Adonis.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE