Teodor Giurgea asaltat cu cadouri de ziua sa Eveniment
  • admin
  • 0 comentarii
  • 147 Vizualizări

Teodor Giurgea asaltat cu cadouri de ziua sa

10_31.jpg
Gerul Bobotezei nu vrea să ne mai lase, dar asta nu e un impediment în planurile celor care îşi serbează un eveniment important din viaţa lor. Prima zi a lunii lui făurar l-a sărbătorit pe consilierul judeţean Teodor Giurgea, care cu jovialitatea sa proverbială a relatat despre ziua sa de naştere. “Am sărbătorit la Apele Române, cu colegii actuali, apoi cu colegii de la TAM, iar mai târziu cu familia, cu părinţii, cuscrii, copiii, am primit multe cadouri, dar n-am avut timp să le desfac încă, am să le despachetez înainte de culcare şi mâine dacă mă sunaţi vă spun şi ce am primit”, a spus binedispus consilierul. Întrebat despre pichetarea sediului PDL de luni după-masa, când a adunat florile pichetanţilor ca să le ducă la Biserică şi a trecut strada prin loc nepermis în văzul lumii şi al poliţiştilor, acesta mi-a răspuns râzând: “Cameramanii mi-au spus să trec acolo, ca să nu pierdem vremea, dar am primit avertisment de la poliţişti, şi dacă mai trec pe loc nepermis mă amendează, dar şi pe cei şase camerameni.”
Azi, 2 februarie, îşi serbează ziua Burca Ioan, şef lucrări la Catedra de Educaţie fizică de la Universitatea de Medicină şi Farmacie (UMF) din Târgu-Mureş care împlineşte 63 de ani, îi dorim la mulţi ani! Simon Marta asistent universitar la Catedra de Pediatrie a UMF, este felicitată la schimbarea prefixului!
Tot din domeniul academic, prof. Tripon Avram de la Universitatea “Petru Maior” împlineşte 52 de ani, pe această cale îi transmitem numai bine şi La mulţi ani!
De la Asociaţia Artiştilor Plastici Mureş, pictoriţa Olimpia Leah a mulţumit pentru urările de bine, dar de sărbătorit din păcate nu paote fi vorba, cel puţin pe moment. “Tare drăguţă sunteţi că nu aţi uitat de mine, dar de trei săptămâni mă chinuie o pneumonie, am tuşit de mă dor toţi muşchii, iau injecţii, aşa că nu voi sărbători”, a spus mulţumind încă o dată pentru felicitare pictoriţa.
Tot azi, directorul de la Apele Române din Bucureşti, David Csaba împlineşte 55 de ani. Nu l-am putut contacta telefonic, de aceea îl felicităm şi îi dorim toate cele bune pe această cale!
Tuturor celor care îşi serbează un eveniment important din viaţa lor, La mulţi ani şi numai bine!

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE