Zile de cumpărat mărţişoare Eveniment
  • admin
  • 0 comentarii
  • 45 Vizualizări

Zile de cumpărat mărţişoare

1-burta_21.jpg
În 142 de puncte din Târgu-Mureş veţi putea cumpăra mărţişoare şi flori în acest an. Cei care vor să facă profit de pe urma “tradiţiei” şi cred că pot vinde multe cadouri se pot înscrie la primărie până pe 17 februarie. În acest an sunt condiţii de prezentare impuse, comercianţii vor trebui să-şi cumpere şi corturi speciale.
Având în vedere că se apropie perioada în care se solicită aprobări în vederea comercializării de mărţişoare şi flori cu ocazia sărbătorii “Mărţişorului”, municipalitatea a anunţat programul de cadouri pentru doamne şi domnişoare. Astfel, a fost stabilită perioada de desfăşurare 26 februarie – 9 martie 2011, ultima zi pentru mărţişoare fiind 1 martie, iar pe amplasamentele provizorii se vor mai putea vinde flori până pe 9 martie. Numărul total al amplasamentelor este 142, cu locaţii în toate cartierele.
Perioada de înregistrare a cererilor este: 24 ianuarie – 17 februarie, suprafaţa unui amplasament va fi obligatoriu de 9 metri pătraţi, iar mărţişoarele şi florile vor fi vândute în pavilioane (corturi) de 3 m x 3 m, cu minim două laterale, care va fi achiziţionat pe seama şi pe cheltuiala comerciantului. Fiecare comerciant sau producător va primi doar un singur amplasament, pe zonă. În Piaţa Trandafirilor, considerată Zona A, vor fi 81 de amplasamente. În prima etapă se vor trage la sorţi amplasamentele pentru producătorii de flori şi mărţişoare, din judeţul Mureş, care comercializează produse proprii (44 amplasamente). Tragerea la sorţi va avea loc în data de 22 februarie.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE