Licitaţie pentru DVD-urile despre judeţ Eveniment
  • admin
  • 0 comentarii
  • 34 Vizualizări

Licitaţie pentru DVD-urile despre judeţ

3-3_23.jpg
Consiliul Judeţean (CJ) Mureş va edita o serie broşuri, pliante şi afişe, elaborate în şase limbi. Oficialităţile judeţene mizează pe turism, iar pentru promovare vor fi folosite fonduri europene. CJ a anunţat pe 28 ianuarie licitaţia pentru angajarea unei firme care să realizeze filmele despre farmecul plaiurilor mureşene.
În data de 28 ianuarie 2011 a fost publicat pe Sistemul Electronic de Achiziţii Publice anunţul de participare nr. 114701 pentru “atribuirea contractului de achiziţie pentru serviciile de realizare materiale de promovare” în cadrul proiectului amintit. Termenul limită pentru primirea ofertelor este 22 februarie 2011. Consiliul Judeţean Mureş a aprobat încă din decembrie 2008 proiectul „Promovarea judeţului Mureş” ce prevede realizarea de materiale de promovare a judeţului „de o calitate superioară”. Vor fi create 3.000 de DVD-uri de prezentare a judeţului, 9.000 de broşuri, 18.000 de pliante şi 3.000 de afişe. Materialele vor fi elaborate în şase limbi (română, maghiară, engleză, franceză, germană şi italiană). Dealtfel, turismul este prevăzut ca prioritate strategică în Programul de Dezvoltare a Judeţului pe perioada 2007-2013. „Elaborarea unui material de prezentare tip multimedia a judeţului, a unor pliante şi broşuri îmbunătăţite şi a unor afişe reprezentative pentru judeţ, care lipsesc până la momentul actual, este o nouă etapă în şirul acestor iniţiative (de susţinere a turismului, n. r.)”, a precizat Baţagă Valer, directorul executiv al Direcţiei Dezvoltare Regională din cadrul CJ Mureş.
Proiectul a fost gândit urmare lansării Operaţiunii „Dezvoltarea şi consolidarea turismului intern prin sprijinirea promovării produselor specifice şi a activităţilor de marketing specifice” în cadrul axei prioritare 5 – „Dezvoltare durabilă şi promovarea turismului” a Programului Operaţional Regional 2007-2013. Valoarea totală a proiectului, aşa cum rezultă din bugetul anexă la cererea de finanţare depusă la ADR Centru, este de 598.570 lei.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE