Horea Gheorghe cere 3 milioane de lei pentru Avântul Reghin Sport
  • admin
  • 0 comentarii
  • 120 Vizualizări

Horea Gheorghe cere 3 milioane de lei pentru Avântul Reghin

11_41.jpg
În perioada 28 ianuarie – 4 februarie echipa reghineană de fotbal Avântul Reghin s-a aflat în cantonament în motelul recent inaugurat în incinta stadionului municipal. Aici jucătorii beneficiază de toate condiţiile necesare pentru a parcurge în condiţii optime pregătirea. Lotul de jucători a rămas aproape neschimbat conducerea efectuând în ultima perioadă un singur transfer, cel al jucătorului Nistor Alexandru jucător de bandă dreaptă venit de la Miercurea Nirajului.
Antrenorul echipei reghinene Enyedi Andrei a declarat că jucătorii vor avea meciuri în fiecare zi de miercuri şi de sâmbătă până la începerea campionatului din data de 4 martie „Este o perioadă de acumulări fizice, perioada cea mai importantă a unui jucător,” a spus Enyedi Andrei, care speră ca şi returul de campionat să fie la fel de fructuos ca şi turul deoarece momentan Avântul Reghin este pe locul VI cu 21 de puncte (0 la adevăr), 12 goluri marcate şi 10 primite. Golgeterul echipei momentan este Sanda Paul cu trei goluri marcate. „Eu sper în continuare ca evoluţia echipei să fie cel puţin la acelaşi nivel ca şi în tur, sper să avem finanţare din partea primăriei şi că vom rămâne la fel de „modeşti şi de umili” în turul de campionat, pentru că vreau să înţeleagă toţi jucătorii că am câteva principii cum ar fi: munca, angajament, caracter şi modestie, iar dacă vor fi în viitor jucători care nu se pot plia pe aceste considerente vori fi eliminaţi”, a precizat în încheiere antrenorul echipei.
Datorii şi necesităţi la echipă
„Cea mai mare doleanţă a mea este finanţarea echipei pentru care fac demersuri încă de la începutul anului să le pot crea toate condiţiile jucătorilor…şi cred că am reuşit în mare măsură. Pot spune că am reuşit să le asigur o hrană cum ar trebui să aibă un sportiv, adică am copiat meniul jucătorilor de la Steaua, cazarea le este asigurată în condiţii optime începând de la căldură şi până la dotarea cu televizoare în fiecare cameră. Ţin să îi mulţumesc pe această cale doamnei Laurenţia Grosu care ne-a ajutat cu recuperarea jucătorilor la Centrul Sportiv al dânsei. Totodată juniorii echipei momentan se antrenează la Sala de Sport a Gimnaziului „Florea Bogdan” cu sprijinul directorului Conţiu Vasile căruia vreau să îi mulţumesc. Acum am finalizat şi bazinul nostru de înot şi sala de forţă şi vom face toată recuperarea acasă în incinta stadionului,” a precizat Horea Gheorghe preşedintele Clubului de Fotbal Avântul Reghin. Acesta are însă o mare nedumerire legată de bugetul care va fi alocat pentru echipă pe anul 2011. „De exemplu am auzit că echipa Ungheni are un buget de 7 miliarde de lei vechi anual, noi ne mulţumim şi cu 2,8 miliarde de lei vechi (2,8 milioane lei) care ne ajung pentru strictul necesar pentru un sezon, dar să nu uităm că noi avem în total 130 de sportivi. Pentru că avem şi patru echipe de copii la care trebuie să le asigurăm transportul, ciocolată, apă, echipamentele, cheltuieli pe care trebuie să le suporte clubul. Se poate verifica şi faptul că nu am cerut nici un leu pentru mesele fotbaliştilor în deplasare pentru că le rezolvăm cu sponsori şi oameni de suflet, care înţeleg că este criză dar înţeleg pe de altă parte că nici nu poţi face performanţă fără finanţare. De aceea vă spun că la această sumă cred că suntem foarte modeşti mai ales că avem nişte datori istorice de la fosta conducere care are titlu executoriu şi dacă nu o rezolvăm ni se va bloca contul. E vorba de furnizori neachitaţi în valoare de 40.000 de lei legate de construcţia mini-hotelului, plus mai suferim şi de pe urma vechii conduceri care au făcut nişte contracte foarte aberante, pentru că la nivelul nostru de liga a III-a nu cred că aveam nevoie de antrenor de portar şi alt fel de contracte” a explicat preşedintele Horea Gheorghe.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE