Veşti noi despre Ladislau Bölöni Sport
  • admin
  • 0 comentarii
  • 73 Vizualizări

Veşti noi despre Ladislau Bölöni

14-1_15.jpg
Din ianuarie 2011 Ladislau Bölöni a preluat conducerea echipei din Ligue 1 RC Lens, a patra echipă din Franţa din cariera sa. Obiectivul său este salvarea acestei echipe de la retrogradare. Recent RC Lens a susţinut o partidă cu Valenciennes, una dintre contracandidatele ei la retrogradare. Partida s-a încheiat cu remiză, scor 1 – 1. Elevii lui Bölöni s-au văzut egalaţi după o luptă epuizantă pentru menţinerea în prima ligă franceză.
Se pare că îndrăgitul nostru concitadin are o misiune grea cu această echipă. La fel a avut cu Al-Wahda, echipă din Abu Dhabi, de la care a fost demis din păcate în septembrie 2010, după doar trei meciuri oficiale, două dintre ele pierdute. „Trebuie să muncim în continuare. Uneori, când nu ai talentul lui Cristiano Ronaldo, trebuie să compensezi prin implicare fizică”, a spus tehnicianul român. Clar nemulţumit de acest egal, Bölöni are totuşi parte de aprecierea preşedintelui Gervais Martel: „Sunt mulţumit de Bölöni”, a spus acesta. „Am câştigat două meciuri, cu Caen şi Saint-Etienne, şi nu am jucat deloc rău în cel pierdut cu Lille. Ar fi putut fi cu totul alt rezultat dacă arbitrul nu ar fi făcut unele greşeli. Ştim că, pentru a ne menţine în Ligue 1, trebuie să mai obţinem şase victorii şi un egal. Şi vom lua aceste puncte, pentru că moralul echipei e foarte bun, ştim ce ne aşteaptă în etapele viitoare”.
Următoarea partidă pentru RC Lens va fi în deplasare cu Paris Saint-Germain, una dintre echipele care vizează titlul în acest sezon în Ligue 1, şi partida se anunţă extrem de grea.
În ce priveşte posibilitatea de a reveni în ţară, ca antrenor la Steaua, Laczi a spus: „Mă doare sufletul pentru Lăcătuş”…Contactat de „Adevărul”, fostul selecţioner a comentat posibilitatea de a ajunge în Ghencea. „E o variantă foarte interesantă. De dorit, mi-aş dori să antrenez Steaua, dar acest lucru ar fi greu din două motive. În primul rând, să vin în locul lui Lăcătuş la care ţin foarte mult, mă pune într-o situaţie delicată. Al doilea motiv, n-aş vrea să-l comentez”. Probabil îl vom vedea pe Bölöni în Ghencea doar când Becali o să-şi vadă ceafa…

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE