Triplă sărbătoare în familia lui Ovidiu Oltean Eveniment
  • admin
  • 0 comentarii
  • 117 Vizualizări

Triplă sărbătoare în familia lui Ovidiu Oltean

10-2_09.jpg
Azi voi felicita un conjudeţean al nostru, un pic altfel decât v-am obişnuit până acum. Astfel, vă ofer ocazia să-l cunoaşteţi mai bine, rezervând în acelaşi timp o surpriză –cred eu -plăcută, sărbătoritului. Dar ca să nu mai lungesc vorba, vă spun că este vorba de un absolvent al primei trepte al Liceului Industrial nr. 1 din Luduş. În perioada 1986-1988 a învăţat prelucrarea lemnului, ca treapta a doua de liceu s-o urmeze la Liceul Industrial nr. 1 din Mediaş, de astă dată la Petrol şi Gaze. După absolvire, în 1990 a lucrat ca instalator gaz la Distrigaz din Turda, până-n 1992 când a fost înrolat în armată, în cadrul Comandamentului Armatei a IV-a din Cluj-Napoca. După liberare, din 1993 timp de şapte ani a fost dispecer la SC Distrigaz Nord. Între timp a urmat şi şcoala de maiştri instalatori în construcţii la Târgu Mureş. A urmat apoi Facultatea de Comunicare şi Relaţii Publice din Cluj-Napoca, s-a însurat cu Ana, expert contabil la EonGaz din Luduş, a devenit tată a doi copii: Oana şi Ştefan… Şi acum dacă nu aţi ghicit încă, vă mai spun că este primar din 2000 încoace… Printre calităţile lui se numără capacitatea de comunicare, aptitudinile organizatorice, capacitatea de a munci în echipă, este sociabil, adaptabil la nou…este un primar despre care se spune că a făcut mult mai multe decât cel dinaintea lui. „Îl cunosc de când a fost copil, este ambiţios, inteligent, a făcut multe pentru comună, e bun gospodar”, a spus vecina lor din str. Moara de Jos. Vorbind despre serbarea zilei da naştere al primarului, vecina confirmă ceea ce aflasem mai de mult de la însuşi sărbătoritul. „Sunt cinci fraţi, se adună aici la casa părintească pentru că şi părinţii lui îşi serbează ziua lor de naştere pe 14 februarie”. Dacă vă mai spun familia Baba le-a fost naşi de cununie, aţi ghicit că este vorba de Ovidiu Petru Oltean, primarul comunei Tăureni. Familia Baba îi urează alături de fraţii şi surorile primarului, de foştii lui colegi de şcoală de la gaze din Mediaş, precum şi prietenii la mulţi ani şi petrecere frumoasă în familie! Urările de bine sunt adresate şi familiei Oltean, tatăl şi mama primarului care tot azi îşi serbează ziua lor de naştere.
Tuturor celor care se bucură de un eveniment important din viaţa lor, la mulţi ani şi numai bine!

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

  • As vrea sa il intreb pe domnul Ion ce a realizat el in viata, iar dupa aceea il rog sau…mai bine spus as vrea sa vad daca mai are curajul sa comenteze!

  • Ma da cum mai laudati voi toate capusele si toti hotii din tara asta si apoi tot voi va plangeti ca suntem condusi numai da hoti. Halal ziaristi si presa, de ti-e lehamite. Urati-i ca si merita.

Citește și:

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE