Erika Louboutin mulţumeşte Poliţiei pentru promptitudine Social
  • admin
  • 0 comentarii
  • 262 Vizualizări

Erika Louboutin mulţumeşte Poliţiei pentru promptitudine

16_11d2f0.jpgMake-up artistul Erika Louboutin din Târgu-Mureş a fost victima unui furt în data de 21 iunie, în urma căruia i-au fost sustrase trei laptopuri din locuinţa sa din comuna Sângeorgiu de Mureş. Hoţul a intrat în locuinţă printr-un geam de la baie uitat întredeschis şi a furat trei laptopuri în valoare totală de 17.000 de lei din locuinţa femeii de afaceri, care plecase împreuna cu fetiţa ei Angelina la piscină. Întoarsă acasă, make-up-ul a sesizat furtul şi a anunţat Poliţia care în mai puţin de cinci ore a depistat hoţul.
Hoţ prins rapid
Acesta şi-a recunoscut vinovaţia, ştiind că la faţa locului a lăsat amprente, care cu siguranţă vor fi identificate. În urma cercetărilor şi investigaţiilor care au urmat, echipa de poliţie a dat de urma persoanelor care au achiziţionat laptopurile furate. Primul dintre laptopuri a fost vândut unui şofer, iar celelalte două la un service IT ca şi schimb de piese la preţuri mult sub valoarea reală. Echipa formată din agentul şef principal Călin Vultur din cadrul Poliţiei Municipale Târgu-Mureş, agentul principal Biro Levente de la Postul de Poliţie din Sângeorgiu de Mureş, agentul şef principal Ioan Moşneag şi agentul principal Raluca Toma de la compartimentul de identificări judiciare din cadrul IPJ Mureş, au intrat pe fir şi după mai multe investigaţii şi cercetări riguroase l-au prins pe infractor, întocmindu-i bărbatului actele premergătoare în vederea începerii urmăririi penale. Fiind susceptibil de săvârşirea infracţiunii de „furt calificat”, dosarul suspectului va fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Mureş pentru continuarea cercetărilor, acesta riscând o pedeapsă între trei şi 15 ani.
Infractorul a cerut o sponsorizare
Din primele verificări, reiese faptul că infractorul a mai apelat cu puţin timp în urmă la sprijinul familiei Louboutin pentru a-l sponsoriza cu o sumă de bani importantă, minţind că i-a decedat fiica şi că nu are bani suficienţi să o înmormânteze, iar la un vecin apropiat infractorul a “vândut” aceeaşi poveste schimbând doar faptul că de data aceasta i-a murit soţia.  “Atât de credibil părea tot ce povesteşte acest om şi era cât pe ce să îl luăm sub aripă toţi vecinii şi să îl compătimim. Vreau să le mulţumesc poliţiştilor mureşeni pentru simţul răspunderii şi al datoriei de care au dat dovadă în acest caz, acţionând rapid şi eficient la sesizarea făcută. Am rămas surprinsă de rapiditatea şi promptitudinea cu care au reuşit să îl captureze pe infractor, cu 15 minute înainte de a se urca într-un autocar şi să plece din ţară. Sunt profound recunoscătoare pentru profesionalismul şi strategia care au folosit-o poliţiştii mureşeni pentru a prinde un infractor”, a declarat impresionată Erika Louboutin.
Pe această cale make-up artistul a dorit să tragă un semnal de alarmă. “Pentru prevenirea unor astfel de incidente neplăcute, aş vrea să menţionez ca merită încă două minute din timpul nostru să acordăm siguranţei noastre de zi cu zi, verificând dacă ferestrele şi uşile sunt bine închise, iar de fiecare dată când părăsesim locuinţa să activăm sistemul de alarmă sau camerele de supraveghere, pentru că paza bună trece primejdia rea”, a precizat Erika Louboutin.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE