Echipa de aur a ASA, “convocată” în jurul lui Boloni Sport
  • admin
  • 0 comentarii
  • 182 Vizualizări

Echipa de aur a ASA, “convocată” în jurul lui Boloni

6caaaaaaaaaap_02.jpgFoştii componenţi ai formaţiei de aur a ASA Târgu-Mureş s-au întâlnit, ieri, la restaurantul “Bradul” din Târgu-Mureş, prilej cu care au rememorat momentele din tinereţe când formaţia târgumureşeană era un adversar redutabil pentru orice echipă din România.
Boloni: “Ne-am întâlnit ca între prieteni”
Astfel, foştii fotbalişti Solyom, Grigore, Ispir, Kiss, Czako, Kanyaro, Fazakas, Boloni, Ciorceri, alături dr. Halmagyi Imre, Iuliu Curtifan şi Cornel Cacovean au depănat amintiri din perioada de glorie şi s-au bucurat de revedere. “Ne-am întâlnit ca între prieteni şi întotdeauna ne simţim foarte bine împreună când ne revedem”, a afirmat Ladislau Boloni.
Cacovean: “A fost o bucurie că ne-am putut vedea”
Fostul preşedinte al clubului ASA, Cornel Cacovean, a mărturisit că s-a bucurat, ca de fiecare dată când se reîntîlneşte cu foştii jucători din perioada de glorie a “militarilor”. “La iniţiativa celor din oraş, care au auzit că vine Boloni acasă, s-a adunat aproape toată echipa de bază a ASA-ului care participa în Cupa UEFA sau Cupa Oraşelor Târguri cum i se mai zicea. A fost o bucurie că ne-am putut vedea la începutul anului. Deşi Boloni este cel mai tânăr din grupul de bază, el a fost cel care a determinat şi întâlnirea şi bucuria grupului”, a declarat Cornel Cacovean.
Ispir: “Ne-am simţit fericiţi şi mândri”
Aceeaşi bucurie a fost împărtăşită şi de Florea Ispir, care şi-a găsit cu greu cuvintele pentru a descrie emoţiile avute la reîntâlnirea cu foştii coechipieri. “Nu prea am cuvinte pentru că a fost ceva extraordinar. Am văzut un om (Ladislau Boloni – n.a.) care a plecat de la Târgu-Mureş şi care nu a uitat niciodată de unde a pelcat. Am simţit din plin ce înseamnă bucuria aceea specială a revederii”, a afirmat fostul component al ASA. “Dacă aţi fi avut un microfon ascuns sub masă, aţi fi auzit cum ne-am bucurat. A fost extraordinar şi vă spun sincer că ne-am simţit fericiţi şi mândri pentru ceea ce am făcut pentru Târgu-Mureş”, a completat Florea Ispir.
Glume cu iz… de whisky cu reprezentanţii Zi de Zi
Cunoscut ca un tip extrem de sobru atunci când se află în postură oficială, Ladislau Boloni a lăsat deoparte protocoalele, făcând glumă după glumă cu foştii coechipieri, inclusiv cu reprezentanţii cotidianului Zi de zi.
– “Haideţi vă rog să ciocniţi un pahar cu noi. Serviţi un whisky?”, m-a întrebat fostul mijlocaş.
– “Mulţumesc… Dar nu pot să beau…”
– “De ce, sunteţi bolnav?”
– “Nu, dar sunt în timpul serviciului şi apoi o să scriu prostii…”
Răspunsul a părut să-l amuze teribil pe Boloni, care m-a luat prieteneşte pe după gât şi s-a adresat mesenilor.
– “Băieţi, auziţi ce a spus domnul ziarist, că nu poate să bea whisky pentru că apoi o să scrie prostii. Ăsta e bancul anului!”, a afirmat tehnicianul, în hohotele de râs ale asistenţei.
– “Întotdeauna de la whisky o să scrieţi mai bine, domnule ziarist”, mi s-a adresat apoi Boloni.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE