BC Nova Vita şi-a spălat păcatul Sport
  • admin
  • 0 comentarii
  • 46 Vizualizări

BC Nova Vita şi-a spălat păcatul

1-burta_2b135c.jpgEchipa de baschet feminin BC Nova Vita Târgu-Mureş a învins aseară cu scorul de 86 la 69 formaţia SCM U Craiova, într-o partidă din cadrul etapei a XIX-a a Diviziei A.
Mureşencele, clasate pe locul III în clasament porneau favorite în faţa echipei craiovene, care se afla pe locul VII, cu 11 victorii şi 7 înfrângeri. Puse în gardă de victoria acestora din etapa trecută, când au învins echipa Danzio Timişoara, elevele antrenorului Stacey Nolan au tratat cu seriozitate jocul. Cu excepţia primului sfert pe care l-au câştigat craiovencele, gazdele au luptat exemplar având- o pe azi  Gobelici într-o formă extraordinară.
BC Nova Vita a aliniat formaţia: Hicks (13 puncte), Gobelic (26 puncte), Graham (18 puncte), C. Cutaş (2 puncte), Scanlon (20 de puncte), A. Cutaş (5 puncte), Bartha (2 puncte) şi  Paraidi. După înfrângerea de la Alba Iulia din etapa trecută, mureşencele obţin astfel o victorie benefică pentru moralul echipei. În urma acesteia, gazdele  rămân pe podiumul clasamentului, menţinându-şi avantajul de punct faţă de echipele ICIM Arad şi CSBT Alexandria, care au însă un joc mai puţin disputat. BC Nova Vita, până la întâlnirea din etapa cu numărul 22, când se vor deplasa la Arad, mai au de susţinut două meciuri pe teren propriu. Mai întâi, vor primi replica echipei CSM Oradea, care se va disputa sâmbătă, 4 februarie, după care urmează să întâlnească Olimpia Braşov.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE