The Moood în Club Office Eveniment
  • admin
  • 0 comentarii
  • 50 Vizualizări

The Moood în Club Office

11-2_53.jpgDupă ce anul trecut au cântat în premieră la Târgu Mureş la Festivalul Peninsula, cei de la The Moood s-au îndrăgosit de publicul de aici şi au revenit în toamna anului trecutla Sesiunea de noapte din Bastionul Dogarilor din Cetate. Publicul a fost entuziasmat de cei de la Moood (Marius Moise – vocal, Bogdan Spirea – tobe, Mircea Valah – chitară, Mihai Marin – bass )  şi inevitabil se punea problema unui come back la  Târgu Mureş. Acest lucru se va întâmpla sâmbătă, 11 februarie, când cei de la The Moood vor susţine un concert în The Office Club (Clubul Presei) începând cu ora 21.
“A fost o chestie foarte mişto anul trecut când am cântat la Peninsula, noi fiind în premieră în Târgu Mureş. Atunci am avut un concert superb, cu o reacţie foarte bună din partea publicului. Toată lumea ne chema să revenim la Târgu Mureş pentru un nou concert, toată lumea ne întreba când venim, aşa că în luna octombrie am avut un alt concert în Cetate, şi a fost ceva extraordinar pentru noi. A venit foarte multă lume, a ieşit un concert foarte reuşit, cu o atmosferă foarte mişto. Am observat că ne-am făcut un public în Târgu Mureş, şi acum în această perioadă când avem un mini turneu ne-am gândit să revenim neapărat aici la Târgu Mureş. Aici  ne-am făcut foarte mulţi prieteni, şi abia aşteptăm să le cântăm,” ne-a declarat  Marius Moise, vocalul trupei The Moood.
„Sperăm să fie la fel de fain ca data trecută”
Pe lângă piesele binecunoscute de fanii trupei, Two Times, Back in the Shop, Stay Right, Lies, cei de la The Moood vor veni şi cu ceva noutăţi, trupa pregătindu-se pentru toamna acestui an să scoată capul în afară, în cadrul unor mini turnee prin Europa. „Am încercat să mai diversificăm puţin play listul concertului, să venim şi cu noutăţi pe lângă piesele ceva mai vechi, de pe primul album al nostru. Am încecat să băgăm mai multe piese noi, care sper să placă publicului de sâmbătă seara din Office Club. Pentru acest an  vrem să scoatem nişte piese noi, de aceea am început să lucrăm şi cu un producător important, iar pentru la toamnă vrem să facem nişte mici turnee în afară, în Anglia, Germania. Până atunci venim la Târgu Mureş, şi pentru publicul de sâmbătă seara, abia aştept să ne vedem cu ei, sperăm să fie cel puţin la fel de fain ca data trecută în Bastionul Dogarilor” a precizat Marius Moise.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE