“Sărbătoriţi-vă dragostea…la film!” Social
  • admin
  • 0 comentarii
  • 43 Vizualizări

“Sărbătoriţi-vă dragostea…la film!”

9-2_60.jpgCinema City, din cadrul Promenada Mall, organizează în perioada 11 – 14 februarie 2012 concursul: “Sărbătoriţi-vă dragostea…la film!” Pentru înscriere în concurs, cuplurile trebuie să ajungă la Cinema City şi să folosească accesoriile puse la dispoziţie în colţurile special amenajate şi semnalizate de bannerele Cinema City pentru a face o fotografie cât mai originală.
Fotografiile de cuplu trebuie trimise ulterior pe adresa concurs@cinemacity.ro până la data limită de 14 februarie 2012, ora 16:00. Odată cu fotografiile, în e-mail trebuie specificate numele complet al persoanelor din imaginea de cuplu, oraşul şi telefonul mobil de contact.
Cele mai creative trei fotografii de cuplu alese în funcţie de numărul voturilor obţinute (1 like pe Facebook = 1 vot, 1 comentariu pozitiv pe Facebook = 2 voturi) pe pagina oficiala de Facebook  a Cinema City Romania, vor fi premiate cu două bilete la filmul “Să fie război!” oferite de Odeon Cineplex şi Cinema City România, plus două meniuri mari de popcorn sau nachos (la alegere). Câştigătorii vor fi anunţaţi printr-un e-mail trimis pe adresa de pe care s-au primit fotografiile şi au obligaţia să confirme primirea acestuia. Fotografiile selectate vor fi afişate în cinematografele aferente şi pe pagina de Facebook a Cinema City România. Trimiterea fotografiilor reprezintă acceptul pentru afişarea acestora. Fotografiile de cuplu vor fi afişate şi vor putea fi votate în intervalul 14 februarie (începând cu ora 17:00) şi 15 februarie 2012 (până la ora 17.00). Câştigătorii vor fi anunţaţi pe data de 15 februarie 2012, la ora 19:00.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE