Vodafone Business Profiles, pentru companii Social
  • admin
  • 0 comentarii
  • 78 Vizualizări

Vodafone Business Profiles, pentru companii

Vodafone, liderul pieţei business de comunicaţii mobile, a lansat în 7 februarie 2012 un nou portofoliu de abonamente pentru companii, care pune accentul pe nevoile diferite ale angajaţilor şi încurajează utilizarea serviciilor de date mobile, a aplicaţiilor şi a smartphone-urilor. Clienţii serviciilor de business îşi pot alege abonamentele potrivite, dintr-o nouă gamă de patru pachete principale: Start, Esential, Avansat şi Top. „Cu noul portofoliu de business, marcăm trecerea către o nouă abordare a pieţei, în care ne concentrăm pe nevoile specifice ale fiecărei companii, şi nu pe produsul propriu-zis. Vodafone Business Profiles sunt concepute pentru a-i ajuta pe clienţii noştri să-şi aleagă serviciile de comunicaţii în funcţie de nevoile reale ale fiecărei categorii de angajaţi şi, în acelaşi timp, să-şi optimizeze costurile. Prin această abordare, dorim să încurajăm adopţia sporită a serviciilor de date mobile, a aplicaţiilor şi smartphone-urilor în rândul utilizatorilor de business”, a declarat Andres Vicente, Chief Commercial Officer, Enterprise Business Unit, Vodafone România.
Astfel, dacă la abonamentele Start şi Start Plus, o serie de telefoane precum Nokia 1800 sau Vodafone 545 Black Live! sunt disponibile utilizatorilor pentru 1 Euro (TVA inclus), pachetul Top Plus aduce noul iPhone 4S la acelaşi preţ, de 1 Euro (TVA inclus).
 
Vodafone Romania este liderul pieţei de business, cu o cotă de piaţă de peste 50%. Vodafone a fost reconfirmată drept cea mai performantă reţea de date mobile din România, de către auditorul independent P3 Communications.
Vodafone Romania, divizie a Vodafone Group Plc, avea 8.596.375 clienţi înregistraţi la 30 septembrie 2011. Vodafone este cel mai mare grup de telecomunicaţii mobile din lume, cu un număr de 391 milioane de clienţi în întreaga lume, înregistrat la 30 septembrie 2011. Vodafone are divizii în 30 de ţări de pe cinci continente şi peste 40 de reţele partenere în întreaga lume.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE