Liviu Ganea, tot mai aproape de FCM Sport
  • admin
  • 0 comentarii
  • 39 Vizualizări

Liviu Ganea, tot mai aproape de FCM

4-2_75.jpgEchipa de fotbal de Liga I, FC Municipal Târgu-Mureş a pierdut cu 2-3, la pauză 1-2, al treilea joc amical, din cele şase disputate în cantonamentul din Antalya. Adversara formaţiei mureşene a fost Arsenal Kiev, ocupanta locului VI în prima ligă ucrainiană. Ambele goluri ale echipei antrenate de Marius Lăcătuş au fost reuşite din lovituri de la 11 metri. Subotic a deschis scorul în minutul 3, în urma unui fault asupra lui Astafei, iar Celsinho a redus diferenţa de două goluri în minutul 87. Golurile celor de la Arsenal Kiev au fost înscrise în minutele 14, 30 şi 55. Echipa folosită de Marius Lăcătuş a fost următoarea:
Albuţ (’70 Balauru) – Nicu (’76 Homei), Gugu (’46 Ghionea), Iencsi, Topic – Astafei, Kiriţă (’76 Celsinho), Ilyes, Bumba – Fl. Dan (’46 Pădureţu), Subotic (’70 Bujor).
Deoarece reluarea campionatului va fi mai mult ca sigur amânată, din cauza condiţiilor meteo, la fel ca majoritatea echipelor din prima ligă, FC Municipal şi-a prelungit cantonamentul cu încă o săptămână, întoarcerea fiind programată pentru data de 23 februarie. Până la acea dată, se va încerca perfectarea altor jocuri de verificare. Următorul va avea loc astăzi, miercuri, 15 februarie, de la ora 15.00, cu Nistru Otaci, din Republica Moldova, într-un prim joc al mureşenilor transmis în direct de către postul de televiziune Digisport.
Al treilea ”câine roşu” sub comanda ”Fiarei” din Ghencea
După alţi doi alb-roşii, Giani Kiriţă şi Sergiu Homei, urmaţi de Laszlo Sepsi şi tânărul atacant Vlad Bujor, aflat în probe şi rămas cu echipa, „municipalii” sunt pe cale de a perfecta un transfer de marcă. Acesta, chiar dacă este preconizat a fi un împrumut, poate întări considerabil atacul mureşenilor. Este vorba despre al treilea dinamovist, Liviu Ganea, care va juca până în vară la FCM, când va deveni liber de contract.
Motivul mutării lui Ganea a fost refuzul acestuia de a semna prelungirea înţelegerii cu Dinamo. Vârful care va împlini în 23 februarie 24 de ani a înscris în ediţia trecută în ambele jocuri cu ”municipalii”. Golul trei în acel de pomină 2-6, a deschis scorul în retur, dar şi pentru târgumureşeni, în jocul retur, încheiat 4-1, când a deviat în proprie poartă, la 4-0 pentru echipa sa. A fost aproape de a semna cu bulgarii de la Levski Sofia, dar a ales să rămână în Liga I, opţiunea sa fiind Târgu-Mureş. Liviu Ganea a înscris 4 goluri în această ediţie pentru Dinamo în acest sezon, dintre care trei în Cupa României, a jucat 13 meciuri pentru alb-roşii, nouă în Liga I, două în Cupa României şi alte două în Europa League.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE