Colegiul Farmaciştilor Mureş, nr. 1 la nivel naţional Sanatate
  • Arina Moldovan
  • 0 comentarii
  • 293 Vizualizări

Colegiul Farmaciştilor Mureş, nr. 1 la nivel naţional

Colegiul Farmaciştilor Mureş a fost recunoscut de Colegiul Farmaciştilor din România drept cel mai activ colegiu din cadrul breslei la nivel naţional. Distincţia a fost acordată în cadrul primei ediţii a Galei Farmaciştilor ce a avut loc la sfârşitul anului trecut.

„Avem o echipă tânără, puternică, organizată”

Gala Farmaciştilor a premiat excelenţa în sistemul farmaceutic, profesionalismul, meritele deosebite pentru cercetare, implicare, pentru campanii dedicate pacienţilor sau specialiştilor, dar şi societăţii civile în general prin campanii de prevenţie şi informare. Evenimentul şi-a propus aducerea în prim plan a farmaciştilor ca profesionişti ai sănătăţii, ca breaslă şi elită a societăţii româneşti. „La prima categorie, cel mai activ colegiu din ţară, am obţinut marele premiu. Pentru noi înseamnă foarte mult această distincţie, pentru că în 12 ani am pus la punct o instituţie care funcţionează. Se lucrează în echipă, avem o echipă tânără, puternică, organizată

şi ea a ieşit cu activitatea ei în afară. Am avut foarte multe iniţiative anul trecut pe care le-am dus la îndeplinire în ce priveşte regulile de bună practică şi nu numai, organizarea instituţiei ca şi colegiu. Am fost în cel puţin şapte judeţe din ţară în care noi ne-am dus cu lucrări, am organizat conferinţe prin care am arătat colegilor din alte judeţe că şi un farmacist practician poate să se implice în bunul mers al unei farmacii publice şi de spital”, a declarat Iustina Vas, preşedintele Colegiului Farmaciştilor Mureş, precizând că în Colegiul Farmaciştilor Mureş sunt 618 membrii activi.

Alte premii

În domeniul farmaceutic, judeţului Mureş i-au mai revenit câteva premii în cadrul Galei. „Am mai primit un premiu pentru cea mai eficientă şi performantă farmacie de spital, Farmacia nr. 1 din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu Mureş, s-a acordat un premiu colegului nostru conferenţiar dr. Vari Camil pentru o carte pe care a scris-o împreună cu doamna profesor Maria Dogaru, Asociaţia Studenţilor Farmacişti a primit şi ea un premiu”, a conchis preşedinta Colegiului Farmaciştilor Mureş.

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE