Florea, supărat de parcările lui Frunda Administratie
  • alex.toth
  • 0 comentarii
  • 106 Vizualizări

Florea, supărat de parcările lui Frunda

Primarul municipiului Târgu-Mureş, Dorin Florea, a susţinut joi, 30 ianuarie, la bilanţul pe anul 2013 al Inspectoratului de Poliţie Judeţeană Mureş, un discurs acid la adresa „răsfăţului mediocrităţii” şi a „politrucilor” din ultimii ani, consideraţi incapabili să conducă România precum o ţară responsabilă a Uniunii Europene.

„Tot lumea politică va trebui trasă de mânecă”

Edilul şef al municipiului Târgu-Mureş a susţinut că lucrurile merg „tot mai prost”, arătând cu degetul către incapacitatea politicienilor de a găsi cele mai bune soluţii. „Trebuie să recunoaştem cu toţii că lucrurile merg tot mai prost, an de an, deci România nu a avut niciun trend ascendent decât din punct de vedere al încrederii, al performanţei, a educaţiei şi a modului în care vrem să corespundem, suntem tot mai jos. Se datorează exclusiv datorită unui răsfăţ al mediocrităţii, al politicului care nu a înţeles nici acum că într-adevăr o ţară responsabilă în Uniunea Europeană trebuie condusă de structuri care ştiu să facă acest lucru. Politrucul este cel care a găsit o modalitate rapidă de a ajunge în funcţie, de a se răsfăţa alături de cei din anturaj şi după aceea pe umerii instituţiilor apar problemele pe care le generează. Este un diagnostic cert! Cert! Şi atunci sigur, ce-i de făcut? Tot lumea politică va trebui trasă de mânecă, dialogând corect, trebuie odată să înceteze acest lucru”, a precizat Dorin Florea.
Ex-senatorul Frunda, ţap ispăşitor

De asemenea, primarul s-a plâns poliţiştilor că foştii şi actualii parlamentari sunt cei mai indisciplinaţi conducători auto din Târgu-Mureş, luându-l în colimator pe fostul senator UDMR Frunda Gyorgy. „Eu cea mai mare problemă în oraş cu respectarea ordinelor o am cu senatorii şi cu deputaţii. Vă rog să mă credeţi. Poliţia Locală vă poate ţine un curs cum de fiecare dată senatorul Frunda e îmbufnat că e amendat. Nu pentru că e senator, că nici nu mai e, ci pentru că parchează întotdeauna în locuri nepermise spunând că i se cuvine”, a menţionat Dorin Florea.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE