Varga Krisztina câştigă Top 12 Sport
  • mihai.veres
  • 0 comentarii
  • 51 Vizualizări

Varga Krisztina câştigă Top 12

Sportiva Clubului Sportiv Şcolar Târgu-Mureş Vraga Krisztina a câştigat competiţia junioarelor III Top 12 la tenis de masă, disputată sâmbătă şi duminică la Craiova. În competiţia care se dispută pentru stabilirea ierarhiilor la fiecare categorie de vârstă înaintea Naţionalelor individuale, mureşeanca a pierdut o partidă din cele 11 disputate.

Eleva pregătită de antrenorul Romeo Lupaşcu a avut un parcurs foarte bun până în reuniunea fnală, cedâd doar câte un set la craioveanca Bianca Diaconu şi constănţeanca Andreea Dudescu. Clasată pe primul loc al categoriei 11-13 ani, Krisztina a pierdut în al nouălea meci în faţa Dianei Muntean, de la Romgaz Mediaş. În penultimul joc a învins-o cu 3-0 pe colega sa de club, Keresztesi Kitty, jucătoare sătmăreană dublă legitimată la clubul mureşean. Înaintea ultimei runde, învingătoarea întrecerii nu era cunoscută. Mureşenaca a reuşit o frumoasă victorie cu 3-0 în meciul direct cu principala adversară, jucătoarea de la LPS Bistriţa Tania Plăian, în faţa căreia a cedat ultimele două întâlniri şi a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului.

Încă un podium şi o promisiune

Rămasă fără jucătoare, deoarece majoritatea celor aflate în echipa divizionară au plecat la alte cluburi din ţară sau chiar peste hotare, unde li se acordă un sprijin mai mare, în lot a fost adusă jucătoarea amintită de la Satu Mare. Clasată pe locul VII în ierarhia categoriei, Keresztesi Kitty a fost o frumoasă surpriză, clasându-se pe locul III al podiumului. O altă surpriză a furnizat-o şi al treilea reprezentant al clubului mureşean prezent în competiţia băieţilor, Kiss Zoltan, mai tânăr cu un an decât adversarii, care s-a clasat pe un onorant loc IX. Acesta va avea un cuvânt de spus la ediţia viitoare, când mulţi dintre concurenţi vor trece la categoria superioară de vârstă. Echipa fetelor va susţine sâmbătă în sala LPS din Târgu-Mureş primul turneu al grupei a doua valorice din Divizia A, cu un lot mult mai tânăr decât celelalte competitoare, „veterana” echipei devenind Andreea Huduşan, care este junioară II.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE