Zeci de amatori de tenis, în turneu la Baza Forza Recomandări zi de zi
  • admin
  • 0 comentarii
  • 577 Vizualizări

Zeci de amatori de tenis, în turneu la Baza Forza

Baza sportivă Forza din Târgu-Mureș continuă cu succes și în acest an găzduirea și organizarea, în colaborare cu Bogdan Moldova și Adrian Stoica,  a competițiilor de amatori de tenis cu probe atât la simplu, cât și la dublu din cadrul circuitului „Tenis Partener”

Primul turneu de acest gen s-a desfășurat la sfârșitul lunii ianuarie, în 25-26ianuarie, iar următorul se va desfășura în weekend-ul din 22 și 23 februarie, adunând la Târgu-Mureș, în Baza sportivă Forza, zeci de  participanți de toate vârstele atât din Târgu-Mureș, cât și din Reghin, Sighișoara, Mediaș, Sibiu și Bistrița. „Cel mai vârstnic participant a avut 69 de ani, iar cel mai tânăr 17”, a declarat Adrian Stoica. Acesta a mai menţionat că scopul evenimentului este de a ,,apropia oamenii de sport”.

Circuitul „Tenis Partener” este clubul tuturor amatorilor de tenis din România. Mii de jucători, de la începători la experimentați, au ales să își petreacă timpul liber practicând tenisul într-un mod organizat și au format astfel o comunitate dinamică care încurajează un stil de viață sănătos și activ.

Organizarea evenimentului la Târgu-Mureș s-a făcut și datorită condițiilor pe care le oferă Baza Sportivă Forza, organizatorii alegând acest complex sportiv datorită ,,celui mai bun preț raportat la calitate”.

Baza Sportivă Forza, din cadrul Hotelului Arena) dispune de două Săli de fitness, o sală de aerobic, cursuri organizate  atât pentru copii, cât și pentru adulți, sală de masaj, saună uscată, solar, şase terenuri de tenis pe zgură de ce-a mai bună calitate, iluminate pe timpul nopții. ,,Participanții au avut posibilitatea, în timpul turneului de a se relaxa la o cafea în incinta barului de zi de la Baza Sportiva Forza”, a declarat Adrian Stoica.

În plus, pe timpul iernii Baza sportivă oferă aceleași condiții de înaltă calitate pe două terenuri acoperite cu balon de aer cald, având temperatura constantă de 19-20 grade C.

În anul 2014, Baza Sportivă Forza va găzdui 11 turnee de tenis din circuitul „Tenis Partener” dintr-un total de 18.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE