11 luptători cadeţi calificaţi la Naţionale Sport
  • mihai.veres
  • 0 comentarii
  • 259 Vizualizări

11 luptători cadeţi calificaţi la Naţionale

Prima etapă de calificare pentru Campionatul Naţional de lupte libere a juniorilor II-cadeţi, disputată la sfârşitul săptămânii în Sala Sporturilor din Târgu Mureş, în organizarea Clubului Sportiv Şcolar Târgu-Mureş şi a Federaţiei Române de Lupte a adus unui număr de 11 luptători de la trei cluburi mureşene calificarea pentru finalele competiţiei. Dintre cei 332 de concurenţi care s-au aliniat la start, după două etape primii 16 de la fiecare categorie de greutate au obţinut calificarea, iar ceilalţi mai au această şansă în cadrul etapei a doua, care se va disputa peste două săptămîni la Târgu Jiu.

Calificaţii şi cei din spatele performerilor

Cei mai mulţi sportivi calificaţi de la cluburile din judeţul Mureş i-a avut cei de la Clubul Sportiv Mureşul Târgu-Mureş, cinci la număr, luptători pregătiţi de antrenorii Márton Jozsef şi Simon Lászlo. Aceştia sunt: Petru Maior, clasat pe locul II la categoria 39 de kilograme, Sükösd János, locul V la categoria 39 de kilograme, Márton Vilmos (locul IX- 39 de kg), Borzas Ede (locul VII- categoria 50 de kg) şi Varga Csilla, în competiţia fetelor, clasată pe locul III la categoria 49 de kilograme.

A doua fată calificată este reprezentanta Clubului Sportiv Şcolar Reghin, CasandraŞuteu ,  care a ocupat tot locul III la categoria 52 de kilograme. Dintre colegii ei de club, pregătiţi de Peres Miklos au mai obţinut biletele pentru finale trei luptători: VlăduţCrăciun, care a ocupat şi el locul III, la categoria 46 de kilograme, Viorel Stoica, clasat pe locul VIII la categoria 58 de kilograme şi Iosif Biga, ocupantul locului V la categoria 69 de kilograme. Dintre elevii antrenorilor Gyarmati Ferenc, Fazakas Csaba şi Dragoş Vlad, care pregătesc luptătorii Clubului Sportiv Şcolar Târgu-Mureş au obţinut calificarea doi sportivi. Aceştia sunt Rareş Popescu, clasat pe locul III la categoria 76 de kilograme şi Csatlos Attila (locul V la 85 de kg).

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE