City’us 2 însoţeşte prima echipă în ”sferturi” Sport
  • mihai.veres
  • 0 comentarii
  • 50 Vizualizări

City’us 2 însoţeşte prima echipă în ”sferturi”

Echipa de futsal City’us 2 a  obţinut calificarea în sferturile de finală ale Cupei României după ce a învins cu 7-4 (3-2) colega din liga secundă, Inter Gheorgheni. Au înscris Olteanu (min. 3, 18 şi 30), Muntean (12), Jicmon (22 şi 38), Adi Almăşan (26), pentru gazde, Peter (13), Kostandi (17), Gergely (32) şi Blaga (39) pentru harghiteni.

Acest succes a făcut ca echipa mureşeană să fie singura reprezentantă a ligii secunde între primele 8 echipe ale competiţiei. Partida a fost dominată de târgumureşeni, care, deşi au ratat mai multe ocazii, au reuşit să înscrie de două ori în primele 12 minute, prin Olteanu şi Almăşan. Cei de la Inter Gheorgheni au preferat să stea în apărare şi să încerce intercepţia şi contraatacul. Au reuşit acest lucru imediat după primirea celui de-al doilea gol, când mureşenii au pornit mai degajaţi şi astfel oaspeţii au lovit de două ori, reuşind să egaleze în minutul 17. La pauză City’us 2 a intrat în avantaj de un gol, graţie golului înscris de acelaşi Oltean în minutul următor.

Joc controlat, victorie fără emoţii

În repriza secundă, gazdele au dominat jocul şi au avut o posesie net superioară. În urma unor combinaţii care au făcut mat apărarea harghitenilor, liderii ligii secunde au au reuşit desprinderea la 6-2 în prima jumătate a reprizei şi calificarea era ca şi asigurată. Nemaiavând nimic de pierdut, harghitenii au scos portarul pentru a avea superioritate şi au reuşit la intrarea în a doua jumătate să reducă din diferenţa de pe tabelă. Au şi plătit însă tribut acestei tactici care se dovedeşte deseori păguboasă, mureşenii reuşind câteva intercepţii, în urma căruia au punctat încă o dată şi au mai ratat alte două bune situaţii cu poarta goală, dintre care una a nimerit bara. În penultimul minut, oaspeţii au reuşit să mai puncteze o dată, dar soarta partidei era deja decisă. Rezultat final, City’us 2-Inter Gheorgheni 7-4 şi cele două formaţia mureşene îşi aşteaptă adversarele din sferturi, după o ediţie în care au fost la un pas de o întâlnire în funală.

City’us 2 a început cu următarea formulă: Cătinean – Kusmodi, Olteanu, Muntean, Adi Almăşan.
Au mai jucat: Biro – Gabor, Dobai, Togan, Popa, Boros, Cioc, Szombat şi Jicmon.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE