Jurnal de astre (2) Reghin
  • emese.ardelean
  • 0 comentarii
  • 43 Vizualizări

Jurnal de astre (2)

Balanţă
Va fi o zi buna pentru intalniri cu prietenii. Daca nu va controlati pornirile impulsive, puteti avea probleme. O ruda mai in varsta va imprumuta o suma mare de bani, pe care i-ati cerut-o mai demult. Dupa-amiaza vi se propune o colaborare. Nu va grabiti sa acceptati!
*Scorpion
S-ar putea sa fiti cu capul in nori si sa neglijati problemele importante. Va recomandam sa nu incepeti activitati noi, pentru ca s-ar putea sa luati decizii gresite. Ar fi bine sa va ganditi cu mai multa seriozitate la ce va propuneti sa realizati.
*Săgetător
Dimineata s-ar putea sa va puna pe ganduri o cearta cu o persoana in varsta. Intrebati-va daca aveti o atitudine corecta fata de cei din jur! Ar fi bine sa fiti mai prudent, ca sa nu declansati un scandal. Menajati-va sanatatea!
*Capricorn
Plecati intr-o calatorie in care cheltuiti cam mult, dar puteti avea mari satisfactii pe plan sentimental. S-ar putea sa va simtiti foarte bine intr-un grup, desi nu v-ati fi asteptat.
*Văsător
Sunteti dezamagit de o persoana in care ati avut mare incredere. Nu este sfarsitul lumii! Aveti si prieteni adevarati. Pe plan sentimental, traversati o perioada favorabila. Va sfatuim sa evitati discutiile in contradictoriu cu o ruda din partea partenerului de viata.
*Peşti
Dimineata, veti ficonfuz si riscati sa aveti probleme atat pe plan social, cat si financiar. Va recomandam ca in acesata joi sa nu va ocupati de afaceri. Relatiile sentimentale merg bine, ceea ce va mentine moralul ridicat. Spre seara, va reveniti si comunicati mai usor.

Horoscop oferit de www.eastrolog.ro

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE