Au început lucrările de reabilitare la Spitalul” Dr. Valer Russu” din Luduș Luduș
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 243 Vizualizări

Au început lucrările de reabilitare la Spitalul” Dr. Valer Russu” din Luduș

ludus

Începând de luni, 3 august, au fost demarate lucrările de modernizare și dotare a Ambulatoriului Spitalului Orășenesc ,,Dr. Valer Russu”, lucrări de reabilitare a clădirii, montare de lifturi pentru targă și pacienți și dotarea cu aparatură de ultimă generație a cabinetelor.

Lucrările de reabilitare ale ambulatoriului cuprind consolidarea și adaptarea structurii pentru montaj lifturi și scară de incendiu, reabilitarea și modernizarea pardoselii, înlocuirea acestora cu pardoseli PVC specializate pentru spații sanitare. Totodată, se va înlocui tâmplăria interioară în vederea conformării la normele sanitare și PSI actuale, reabilitarea tavanelor, refacerea zugrăvelii interioare, reabilitarea scărilor de acces, inclusiv balustradele. Lucrările vizează termoizolare exterioară, reabilitarea fațadelor și refacerea zugrăvelii exterioare și reabilitarea terasei superioare, refacerea hidroizolației.

Cabinetele medicale care se vor echipa prin proiect sunt cele de dermatovenerologie, neurologie, gastroenterologie, ortopedie-traumatologie, obstretică-ginecologie, endocrinologie, pediatrie, oftalmologie, medicină internă, urologie, ORL, psihiatrie, cardiologie, pneumologie și chirurgie generală. De la sfârșitul anului 2015, aproximativ 20.000 de pacienți ludușeni și din împrejurimi vor putea beneficia de condiții moderne de tratament în acest spital. Proiectul a fost finanțat prin programul Operațional Regional 2007-2013, axa prioritară 3 – Îmbunătățirea infrastructurii sociale, domeniul major de intervenție este de reabilitare și modernizare a infrastructurii serviciilor de sănătate. Pe perioada lucrărilor, unele cabinete medicale din incinta Policlinicii au fost mutate temporar la alte secții ale spitalului.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE