Canotorul Cristian Hîrgău, medaliat la Balcaniadă Sport
  • mihai.veres
  • 0 comentarii
  • 97 Vizualizări

Canotorul Cristian Hîrgău, medaliat la Balcaniadă

canotajComponentul echipei de canotaj a Clubului Sportiv Mureșul Târgu-Mureș, Constantin Cristian Hîrgău a cucerit două medalii în cadrul Campionatelor Balcanice pentru juniori desfășurate la sfârșitul săptămânii trecute în localitatea ieșeană Dorobanț. După medalia de argint cucerită la Campionatele Mondiale din Brazilia în luna august, elevul antrenoarei Claudia Balint a devenit campion balcanic 8+1 și cea de argint în ambarcațiunea de dublu rame.
Competiția a reunit la start aproximativ 250 de sportivi din șapte țări: Bulgaria, Grecia, Macedonia, Serbia, Turcia, România și Cipru, care a participat cu statut de invitată.
A fost o competiție de un nivel ridicat, ținând cont de faptul că în toate delegațiile prezente se aflau sportivi medaliați la campionatele continentale și mondiale din acest an. Cristi a făcut echipă la dublu cu Alexandru Chioșeaua, cel cu care a devenit vicecampion mondial la Rio de Janeiro și au fost învinși de principalii rivali, reprezentanții Serbiei, Marho Ristic și Zoran Rajic, medaliați cu bronz la Campionatele Europene cu echipajul de 4 rame. „Este greu să descriu în cuvinte satisfacţia şi bucuria pe care o ai, ca antrenor, la finalul unei astfel de competiţii, când sportivul pregătit de tine urcă pe cea mai înalta treaptă a podiumului, iar imnul României răsună victorios!”, au fost cuvintele antrenoarei Claudia Balint.

În foto, împreună cu antrenoarea, antrenorul federal Dorin Alupei și Cosmin Pop, director adjunct la CS Mureșul

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE