Trei medalii la Naționale pentru popicare Sport
  • mihai.veres
  • 0 comentarii
  • 93 Vizualizări

Trei medalii la Naționale pentru popicare

DSCF0167Echipa feminină de popice a clubului Electromureș Romgaz Târgu-Mureș s-a întors cu trei medalii, una de aur și două de bronz de la Campionatele Naționale desfășurate la sfârșitul săptămânii în localitatea hunedoreană Petrila. Competiția a fost rezervată senioarelor, la probele individual clasic, sprint și tandem. Titlul de Campioană Națională a fost cucerit la tandem, de perechea formată din Gyéresi Anna și Alina Suciu.
Tot în proba de tandem, din lotul antrenorilor Orosz István și Seres Jozsef, perechea alcătuită din Adela Iulia Ban și Birtalan Antonia a ajuns până în semifinale. Tragerea la sorți le-a adus în față tocmai perechea alcătuită din colegele de echipă, devenită campioană, iar în cealaltă semifinală s-au întrecut două perechi de la clubul Conpet Petrolul Ploiești. Învinsele din semifinale au urcat pe treapta a treia a podiumului.
A doua medalie de bronz a câștigat-o Adela Iulia Ban, la proba de sprint. În proba individuală la clasic, cel mai bun rezultat l-a obținut junioara Birtalan Antonia, care a ratat de puțin podiumul, ocupând poziția a IV-a, cu 544 p.d., proba fiind câștigată de ploieșteanca Nicoleta Trifan, cu 563 p.d., iar cea de sprint de Luminița Dobre, de la Rapid București.
Din lotul care a făcut deplasarea la Naționalele de la Petrila a lipsit campioana en-titre la individual, Duka Tilda, absentă deoarece nu a fost învoită de la locul de muncă. În afara celor patru medaliate, din lotul echipei mureșene au mai făcut parte Doina Baciu, Alexandrina Bornert, Bianca Bărdiță (junioară) și Mirabela Preda.
Finala individuală a acelorași probe, la Junioare U23, va avea loc la Târgu-Mureș, în perioada 13-15 noiembrie. Până atunci, echipa de junioare va participa la sfârșitul săptămânii la cel de-al treilea turneu al Campionatului Național, care se va disputa la Hunedoara.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE