Unde se pot angaja medicii din Târgu-Mureș Sanatate
  • teodora.mindru
  • 0 comentarii
  • 82 Vizualizări

Unde se pot angaja medicii din Târgu-Mureș

1 cariere medicaleCareers in White International, cunoscut în România și sub denumirea de „Cariere în Alb”, anunță cel de-al 13-lea sezon al târgurilor de carieră pentru personalul medical, care va avea loc duminică, 1 noiembrie, la Hotelul Grand din Târgu-Mureş, între orele 10.00 – 16.00. La eveniment, sunt așteptați să participe medicii şi asistenţii medicali mureșeni interesaţi de locuri de muncă în țări europene.

Evenimentul este ocazia ideală pentru cei care își caută locuri de muncă în domeniul medical. Anul trecut, la ediția a XII-a, medicii rezidenți mureșeni erau deciși să plece din țara noastră pentru a profesa într-o altă țară, unde să fie mai bine remunerați și mai respectați. Expozanţii le vor sta la dispoziţie participanților cu un portofoliu complet de informaţii referitoare la joburi în domeniu în orice ţară europeană, pachete salariale de nerefuzat, aparatură medicală performantă şi un mediu de lucru competitiv.

Unde sunt cele mai atractive oferte
Cele mai atractive oferte sunt în țări precum: Suedia, Norvegia și Danemarca, unde salariile pot ajunge la 9.000 euro pe lună pentru medicii specialiști. Recrutori din Marea Britanie, Franța și Germania au, de asemenea, oferte tentante. Aici, salariul unui medic specialist poate ajunge la 8.500 euro pe lună. „Companiile de recrutare au oportunități de carieră extraordinare pentru personalul medical, incluzând salarii atractive și un climat profesional plăcut în spitale și clinici prestigioase din Europa. Cele mai multe companii de recrutare oferă cursuri de limbă gratuite pentru candidați și familia acestora, ajutor pentru partener în găsirea unui loc de muncă, ajutor în găsirea unei locuințe și transport plătit”, a arătat Bianca Pescaru, Sales Assistant, Careers in White.

Asistenții medicali, căutați și apreciați în țările europene
Asistenții medicali sunt foarte apreciați și căutați în țările europene, mai ales în Marea Britanie, Irlanda și Germania. Salariile încep de la 2.200 euro pe luna și cresc în funcție de specializare și experiență. La târgurile Careers in White, sunt disponibile sute de job-uri pentru asistenți, angajatorii oferind multe beneficii, precum și o perioadă de instruire. Participarea la evenimente este gratuită și candidații sunt sfătuiți să-și aducă CV-ul. Mai multe informații și detalii se găsesc pe site-ul organizatorului: www.careersinwhite.com sau la adresa de e-mail: contact@careersinwhite.com. Din anul 2008, Careers in White International a creat o comunitate de sute de recrutori și mii de profesioniști în domeniul medical, care păstrează mereu legătura prin intermediul platformei și evenimentelor companiei. Despre noul sezon, Corina Pop, Sales Manager a declarat: „Mereu suntem focusați pe potrivirea nevoilor clienților și a candidaților. Acest sezon își propune să fie unul de foarte mare succes pe ambele planuri. Împreună cu noi, agenții de recrutare, dar și cu partenerii cu care am mai colaborat, dorim să aducem mai multe oportunități de angajare candidaților, oferindu-le job-ul și condițiile de lucru pe care le caută.”

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE