Home / Sanatate / Crucea Roşie, susţinută de Consiliul Judeţean Mureş

Crucea Roşie, susţinută de Consiliul Judeţean Mureş

Distribuie

111Consilierii judeţeni au aprobat joi, 28 ianuarie, într-o şedinţă ordinară de lucru, prelungirea duratei de dare în folosinţă până la data de 31 ianuarie 2017 a unor spaţii din imobilul situat în Târgu-Mureş, Piaţa Mărăşeşti nr. 13, cu suprafaţa utilă de 54,3 metri pătraţi, Societăţii Naţionale de Cruce Roşie din România – Filiala Mureş, în vederea desfăşurării activităţii acesteia. „Menţionăm că dreptul de folosinţă gratuită, poate fi retras anterior termenului de 31 ianuarie 2017, în măsura în care spaţiile respective devin necesare autorităţii publice judeţene, pentru desfăşurarea propriei activităţi, instituţiilor subordonate acesteia, ori pentru realizarea unor proiecte de interes public judeţean”, a precizat Ciprian Dobre, preşedintele Consiliului Judeţean Mureş. La solicitarea consilierului judeţean Ion Tuşnea, conducerea Societăţii Naţionale de Cruce Roşie Mureş va prezenta, la următoarea şedinţă a Consiliului Judeţean Mureş, un raport de activitate pe anul 2015.


De asemenea, verificati

Studiu clinic dermatologic realizat de cercetători de la UMFST și Cambridge Medical Technologies

Distribuie Centrul Avansat de Cercetări Medicale și Farmaceutice din cadrul Universității de Medicină, Farmacie, Științe …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.