Exproprieri pentru Autostradă, secțiunea 2A Ogra – Câmpia Turzii Administratie
  • admin
  • 1 comentarii
  • 500 Vizualizări

Exproprieri pentru Autostradă, secțiunea 2A Ogra – Câmpia Turzii

111Guvernul României a aprobat, în ședința de miercuri, 10 februarie, declanșarea procedurilor de expropriere a imobilelor proprietate privată aflate pe o secțiune a traseului Autostrăzii Brașov – Târgu-Mureș – Cluj-Oradea, respectiv secțiunea 2A Ogra – Câmpia Turzii, precum și fondurile necesare pentru plata despăgubirilor.

Potrivit unui comunicat remis de Biroul de presă al Guvernului, secțiunea 2A Ogra – Câmpia Turzii cuprinde localitățile Bogata, Chețani, Cucerdea, Cuci, Iernut, Luduș și Ogra, de pe teritoriul județului Mureș, și localitatea Luna din județul Cluj. „Executivul a alocat suma de 5.015.000 de lei destinată despăgubirii proprietarilor celor 1.724 de imobile, cu o suprafață totală de 2.725.506 metri pătraţi, ce urmează să fie expropriate. Suma de 5.015.000 de lei necesară despăgubirii imobilelor a rezultat ca urmare a raportului de expertiză întocmit de către un expert autorizat al Asociației Naționale a Evaluatorilor Autorizați din România, conform Legii 255/2010 privind exproprierea pentru cauză de utilitate publică necesară realizării unor obiective de interes național, județean sau local, cu modificările și completările ulterioare, precum și normelor metodologice de aplicare a acesteia”, se arată în document.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

  • Având în vedere că în data de 27 ianuarie a.c. au fost alocate fonduri pentru exproprieri și pentru tronsonul Târgu Mureș – Ogra, ne puteți spune ceva despre data la care ar putea începe efectiv construcția autostrăzii (data emiterii autorizației de construire)?

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE