A doua înfrângere pentru „monștri” în campionatul de fotbal american Sport
  • mihai.veres
  • 0 comentarii
  • 152 Vizualizări

A doua înfrângere pentru „monștri” în campionatul de fotbal american

fotbal amEchipa de fotbal american Mureș Monsters Târgu-Mureș a susținut pe terenul din Mureșeni duminică prima partidă de pe teren propriu, în
compania echipei Timişoara 89ers, în etapa a doua a Campionatului Naţional de Fotbal American. Meciul a fos echilibrat pe durata întregii partide, dominat de defensivele celor două echipe, care nu au permis compartimentelor ofensive să puncteze mai bine de jumătate din meci, reușind deseori să trimită în teren linia ofensivă, recuperând în momentele critice balonul. Mult mai puțin experimentată, echipa mureșeană a ținut piept mult mai tritratei echipe bănățene, ocupanta locului trei în ultima ediție a campionatului, salvând în situații critice, îndeosebi prin reușite individuale.

Victoria echipei mai experimentate, obiținută spre final

După pauză, dominarea teritorială a timișorenilor a continuat, dar „monștri” au făcut mai departe față, îndepărtând pericolul din zona de țintă proprie. Primele puncte ale partidei au fost reușite abia în ultimul minut al sfertului trei, cu un touch-down, cea mai importantă realizare în această disciplină, care valorează 6 puncte. Așadar, după două sferturi încheiate fără nicio realizare, oaspeții conduceau la ultima pauză cu 6-0. În ultimul sfert mureșenii au încercat să echilibreze jocul, dar partida a fost câștigată totuși de mai experimentata echipă timișoreană, care a mai reușit un touch-down, ambele ca urmare a unor pase lungi izbutite de conducătorul de joc al oaspeților.
Scor final: Mureş Monsters – Timișoara 89ers 0–12 (0-0, 0-0, 0-6, 0-6), dar mureșenii au dovedit că pot rezista în fața colegelor mai experimentate, după doar al treilea sezon de la debut.
În celalată partidă a etapei, campioana ultimei ediții, Bucharest Rebels a învins vicecampioana Cluj Crusaders cu 34-6,  în timp ce echipa Bucharest Warriors a stat.
În etapa următoare, Mureş Monsters va evolua în 24 aprilie, pe terenul celor de la Bucharest Warriors, cealaltă echipă ce nu a reușit să câștige în noua ediție a campionatului. Câștigătoarea acestui meci își
va asigura foarte probabil calificarea în semifinalele competiției.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE