O nouă investiție Darina, în cartierul Dâmbu Pietros Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1798 Vizualizări

O nouă investiție Darina, în cartierul Dâmbu Pietros

1A darinaLuna iunie a venit cu o veste bună pentru locuitorii din cartierul Dâmbu Pietros. De câteva zile, Darina a deschis, lângă fostul cinematrograf „Unirea”, un restaurant de care era nevoie în această zonă.

Restaurantul Darina, deschis lângă Ansamblul „Mureșul” (fostul cinema „Unirea”) poartă amprenta celorlalte restaurante Darina deschise în ultimii ani. Este decorat cu gust și cu atenție la detalii. Mobilierul e în ton cu decorul rustic, iar aparatura modernă de climatizare, ce oferă o temperatură optimă în interiorul sălii, este încadrată astfel încât să nu constrasteze cu ansamblul. Spațiul generos permite o aranjare aerisită a meselor, într-un ambient plăcut, bine luminat.

Restaurantul Darina din Dâmbu este deschis zilnic între orele 8.00 şi 22.00. Puteți începe ziua aici, cu o cafea aromată și un mic dejun gustos, sau aveți posibilitatea de a servi un prânz consistent (supă/ciorbă + fel principal + desert) la numai 12 lei. Cina poate fi, de asemenea, o opțiune bună, dacă nu vă este prea greu să faceți o alegere din multitudinea de preparate tradiționale (inclusiv preparate din vânat) sau din bucătăria internațională, pregătite cu atenție și pricepere de maeștri bucătari.

1B darina

Restaurantul poate găzdui și evenimente cu un număr de maxim 200 de persoane, la prețuri foarte bune, așa cum ne-au obișnuit restaurantele Darina. Pentru informații suplimentare sau rezervări e suficient să sunați la numărul de telefon 0771-260.737.

Salutăm noua investiție, care vine să consolideze aportul brandului Darina la bunăstarea orașului și vă invităm să treceți pragul noului restaurant Darina, din Dâmbu Pietros.

 

Florin Marcel SANDOR

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE